Asien

Asien

Download udstiller oversigt og foredrags program HER:

 

 

 

 

Lørdag 21. oktober

 

11.00 – 11.30 

Sal C –Tid til Thailand
Kasper Mydtskov – LIVE Travel– stand 81

Lad os fortælle dig, hvordan din rejse til Thailand kan sættes sammen. Vil du tage familien med på eventyr i junglen? Eller leder du efter en stille badeferie på 2 små øer? Live Travel er eksperter i rejser til Thailand til familier i alle størrelser.

 

*********************************************

 

11.00 – 11.30 

 

Sal D –Indien og Nepal
Michael Andersen – DaGama – stand 106

 

*********************************************

 

11.40 – 12.10

Sal B – Sri Lanka - de suveræne rundrejsers land
Kristina Kæmpe – C&C Travel– stand 60

Er du til smuk natur, kultur, aktiv ferie, yoga, safariture eller afslapning på en solseng? Sri Lanka har det hele. Kom til C&C Travels foredrag og hør nærmere om landet, de enkelte byer, den smukke natur og de kulturelle seværdigheder, som du kan se og opleve undervejs. Kristina er Sri Lanka-ekspert hos C&C Travel, og hun fortæller på baggrund af sine egne erfaringer om det dejlige land. Hun taler blandt andet om de enkelte rejsemuligheder, så du bliver klogere på, hvorfor Sri Lanka er sådan et fantastisk land at rejse til, og hvor nemt det er at komme rundt i landet. Vi arrangerer både individuelle skræddersyede rundrejser med egen bil og chauffør og rundrejser med dansk rejseleder og masser af udflugter.

 

*********************************************

 

12.20 – 12.50

Sal A – Japans mange facetter
Bjørn Christensen – Albatros-travel – stand 31/33

Selvom mange forbinder Japan med hypermoderne Tokyo, badet i neonlys og spækket med restauranter i verdensklasse, så er 70% af landet faktisk dækket af skov. I dette vide spænd mellem natur og kultur udfolder sig Japan sig på smukkeste vis, og med Albatros får du alle facetterne med: verdens største fiskemarked i Tokyo, Guldpavillonen i Kyoto, historiske Hiroshima og den stemningsfulde tempelø Miyajima. Kom og hør mere om vores rejser til Japan.

 

*********************************************

 

13.40 – 14.10


Sal A – Bali - mageløse oplevelser
Peter R. Nielsen – Stjernegaard – stand 41/43

Peter Nielsen, der er medejer og produktionsdirektør i Stjernegaard Rejser, kender alle kroge af Bali og brænder for den fantastiske ø. Han har været på Bali et utal af gange, og på foredraget vil han dele ud af sin store viden og give inspiration til, hvordan en rejse til Bali kan sammensættes.

Foredraget vil indeholde en gennemgang af de forskellige områder på Bali og appetitvækkere til den smukke natur og Balis særprægede kultur. I vil også få inspiration til valg af hoteller, indsigt i prisniveauet samt muligheder for aktiviteter.

Stjernegaard har rundrejser med dansktalende rejseleder, aktive rejser med mulighed for at tilkøbe udflugter med dansktalende rejseleder, og sidst men ikke mindst skræddersyr vi rejser, der er helt tilpasset den enkelte families ønsker.

Mød os på stand nr. 41, hvor I kan tale videre med vores Bali-specialister om netop jeres ønsker til en Balirejse.

Vi glæder os til at se jer.

 

Sal D –Borneo . Fantastisk dyreliv og vidunderlig natur
Lotte Petersen – Rustic Borneo – stand 35

Kom og hør om et fantastisk rejsemål som byder på unikt dyreliv, spændende kultur og fantastisk natur. 
Malaysia og herunder Borneo er et – for mange – uudforsket rejsemål i blandt mange populære rejsemål i Asien.
Malaysia er et forholdsvist ungt land med en lang historie. Landet er en smeltedigel af primært 3 folkeslag (malayer, kinesere og indere) som lever side om side og hver især bidrager til at præge kulturen. 

Borneo råder over et mangfoldigt dyreliv hvoraf nogle af arterne kun findes på Borneo, så som næseaberne. Herudover kan man også være heldig at møde pygmæ-elefanterne og ikke mindst orangutangerne, som færdes i junglen.

Der er også rig mulighed for at opleve fantastisk natur. Borneo byder på både jungle og hvide sandstrande og små eksotiske øer, hvor man kan slappe af og nyde livet efter man er mættet af dyre- og kulturelle oplevelser.

 

Sal E –Vietnam for livsnydere
Jesper Tornvig – Albatros-travel – stand 31/33

Albatros’ rejser til Vietnam rummer både eventyr og nydelse. Glæd dig til cykelture langs rismarker og besøg i hyggelige fiskerlejer, smukke sandstrande samt en raffineret madkultur, som på unik vis er inspireret af både det franske og det kinesiske køkken. Som prikken over i’et er Vietnam et af Sydøstasiens mest gæstfri lande. Derfor vender så mange tilbage. Kom og hør mere om vores rejser til Vietnam.

 

Sal F –Japan - Østens mest varierede rejsemål
Erik Minouru Kludt – Japanspecialisten – stand 57

Tokyos dragende neonlys, Kyotos mystiske templer og Fuji-bjergets ikoniske natur. Japan er fuld af store oplevelser vi alle har hørt om. Men Japan er også verdens bedste skisport på Hokkaido, tropisk øparadis i Okinawa, samurai-huse i Kanazawa og meget mere.
Hos Japanspecialisten har vi over 35 års erfaring med rejser til Japan, og vi kender landet ud og ind. I dette foredrag vil vi give jer en række appetitvækkere på oplevelser i verdens største hovedstad Tokyo, det kulturelle skatkammer Kyoto og den historiske by Hiroshima. 
Samtidig vil vi også fortælle om andre unikke muligheder i Japan, om specialrejser baseret på bl.a. japansk mad, arkitektur eller manga-tegneserier, og vi vil give jer praktiske tips omkring opførsel, prisniveau og transport med det lynhurtige tog, Shinkansen.
Foredragsholder Erik Kludt er halvt japaner og vokset op med den japanske kultur. Han har besøgt landet utallige gange, taler sproget flydende og har over ti års erfaring som rejsekonsulent hos Japanspecialisten – Danmarks førende udbyder af rejser til Japan.
Hvad enten I har besøgt Japan mange gange eller aldrig, er vi sikre på at foredraget vil efterlade jer sultne efter mere!

 

*********************************************

 

14.20 – 14.50

Sal D –Iran indefra
Søren Bonde – Panorama Travel – stand 11

Iran har været på Panorama Travels program fra dag 1. Alle har hørt om Iran, få har været der, men de fleste har en mening om landet. En rejse i Iran er en invitation til at skrælle lagene af et land, som stadig har et blakket ry.
Fordommene og billederne er mange. De skaber et forvredet og negativt indtryk af Iran og dets meget venlige og nysgerrige befolkning. 
Panorama Travel har indgående kendskab til Iran og stor erfaring med rejser dertil både i grupper og for individuelle. Søren Bonde, partner i Panorama Travel, har familie i Shiraz og har rejst i alle afkroge af det store land i 15 år. Han kender mange listige steder, som han med glæde deler med kunderne. 
Foredraget introducerer Iran som rejseland samt nogle af de imponerende seværdigheder, der gør det gamle, eventyrlige Persien til en sand skatkiste af historiske vidundere: poeternes by Shiraz med det ældgamle Persepolis, ørkenbyen Yazd – zoroasternes højborg – samt Orientens perle og Persiens stolthed, Esfahan. Efterfølgende svarer Søren Bonde på spørgsmål på STAND 11.

Iran er fuld af kontraster, og et besøg i landet vil forbløffe dig – og formentlig ændre dit billede af Irans befolkning radikalt. Velkommen til Iran – med Panorama Travel!

 

Sal E –Det nye Dansk Vestindien
Karin Gert Nielsen med gæster – Dansk Vestindiens Turistkontor – stand 51

De Dansk Vestindiske Øer er stor dansk historie. Men det er også meget mere end det. Den tidligere danske koloni gennemgår i disse år en spændende forvandling med nye spisesteder, boutique hoteller og hostels. Dermed tilføjer man en række spændende aspekter til en destination, der i forvejen har så meget at byde på, hvad angår gudesmukke strande, caribisk livsglæde og enestående dansk historie.

Under foredraget vil man få et spændende indblik i, hvordan man kan opleve de smukke øer fra et nyt og lokalt perspektiv lige fra smukke vandrerruter og dykker sites til spændende, nye restauranter, madmarkeder og en lokal madkultur, der fortæller øens historie på en ny og velsmagende måde. For ikke at tale om den smukke natur, der danner rammen om det hele.

Kom og hør turistchef for De Dansk Vestindiske Øer, Karin Gert Nielsen, fortælle om de nye udviklinger med gæster direkte fra øerne. De vil også være til stede ved stand 51 i løbet af weekenden.

 

********************************************* 

 

15.00 – 15.30


Sal A – Historiens vingesus og Petra - på rundrejse i Jordan
Claus Jensen – Bravo Tours – stand 94/104

Få kongedømmer rummer så meget historie, kultur og spændende oplevelser som Jordan. Derfor sætter Bravo Tours’ nu det fabelagtige rejseland på programmet med flere spændende rundrejser i Jordan i 2018.

Rejs med til ørkenbyen Petra – den fabelagtige klippeby, der i solens skær er noget af det allersmukkeste. I Det Døde Hav flyder vi helt automatisk oven på, mens Jordans hovedstad byder på en unik historie kombineret med morderne storbyliv. På hele vejen bliver vi mødt af særlige ørkenlandskaber, mens vores dansktalende rejseledere fortæller os om Jordans fascinerende historie. Undervejs indkvarterer vi os på femstjernede hoteller.

Hør Claus Jensen, der har skræddersyet rundrejsen i Jordan, fortælle om rejsens højdepunkter og hemmeligheder. Han kender den bedre end alle andre, for han har selv sammensat programmet.

 

Sal C – Sri Lanka – med dansk rejseleder eller på egen hånd
Dorte Mydtskov – Stjernegaard – stand 41 og 43

Sri Lanka er den spændende ”nye” plet på verdenskortet – et fantastisk lille land i Sydøstasien, som byder på masser af kulturelle, historiske og naturmæssige oplevelser. UNESCO har været gavmild her – hele 8 steder er på listen over verdensarv, herunder oldtidsbyer bygget helt tilbage i 400-tallet, gyldne templer gemt i klippehuler og ikke mindst hele det centrale højland med sine bølgende temarker.
Udover de mange kulturelle skatte er Sri Lanka velsignet med skønne strande, og det er derfor oplagt at kombinere en oplevelsesrejse med badeferie. 
Dorte Mydtskov, vores Sri Lanka-ekspert, fortæller om vores rundrejse med dansk rejseleder landet samt vores mange forslag til rejser på egen hånd. Foredraget giver også et overblik over indkvartering på forskellige budget-niveauer og muligheden for at kombinere en rejse til Sri Lanka med badeferie på Maldiverne.
Mød os på stand nr. 41, hvor vi kan tale videre om mulighederne for en rejse til Sri Lanka. 
Vi glæder os til at se jer. 

 

Sal F – Drømmen om Vietnam !!!! 
Jakob Krossteig – FDM travel – stand 83

Vietnam er mødet med en befolkning, der på en imødekommende facon byder turister velkommen. Med udgangspunkt i Drømmen om Vietnam, der er FDM travels populære rundrejse med dansk rejseleder, inspireres du til at opleve det hele selv og sammen med andre. Vi tager på opdagelse i spændende og intense byer som Hanoi og Ho Chi Minh City (Saigon). Kom med til den UNESCO-fredede Halong-bugt og oplev den ægte vietnamesiske sjæl i skønne Hoi An.
Hør FDM travels rejseforedrag om alle de spændende muligheder, og hvordan de opleves bedst. Velkommen til vidunderlige Vietnam!

 

*********************************************

Søndag 22. oktober

 

11.00 – 11.30  

 

Sal F –Vietnam
Michael Andersen – DaGama Travel – stand 106

 

*********************************************

 

11.40 – 12.10

Sal C –Tid til Thailand
Kasper Mydtskov – LIVE Travel – stand 81

Lad os fortælle dig, hvordan din rejse til Thailand kan sættes sammen. Vil du tage familien med på eventyr i junglen? Eller leder du efter en stille badeferie på 2 små øer? Live Travel er eksperter i rejser til Thailand til familier i alle størrelser.

 

*********************************************

 

12.20 – 12.50 

Sal A – Det mangfoldige Thailand
Jesper Jul Hansen – C&C Travel – stand 60

Jesper har boet i Thailand i syv år og er for nyligt kommet tilbage til Danmark. Han vil fortælle om C&C’s Thailand, som han kender det. Thailand er mulighedernes land med store byer, små landsbyer, utrolig natur, skønne strande og øhop i verdensklasse, og vi kan umuligt nå at fortælle om det hele. Jesper vil lægge vægt på de områder, vi hos C&C gerne vil vise vores gæster. Vi har udplukket vores favoritsteder – de flotte nationalparker, trekkingmulighederne og de mindre besøgte steder, hvor du kan opleve herlig stemning og smukke omgivelser. Thailand er et utroligt dejligt og nemt land at rejse i og husk, at vi arrangerer individuelle skræddersyede rundrejser, så din rejse kan blive helt efter dine egne ønsker. Vi kan det hele!

 

********************************************* 

 

12.20 – 12.50 

Sal D - Rusland 
Michael Andersen – Da Gama Travel – stand 106

 

*********************************************

 

13.00 – 13.30

Sal B – Thailand - udenfor alfarvej. Inspiration til individuelle rejser
Dorte Mydtskov – Stjernegaard – stand 41/43

Dorte Mydtskov, vores Thailandsekspert har rejst i landet siden begyndelsen af 1980’erne og kender hver en krog af landet. Hun fortæller om at rejse på egen hånd i Thailand - men i trygge rammer med Stjernegaard i ryggen.

Vores forslag til individuelle rejser dækker hele Thailand fra højlandet i nord over pulserende Bangkok til de skønne øer i syd. Vi prioriterer det ægte Thailand og gør os umage med at finde strande, hvor der er god plads, og hoteller, der har en særlig charme og ikke mindst god beliggenhed.  

Vi øhopper og rejser aktivt, f.eks. i landets fantastiske nationalparker, og vores omfattende udflugtsprogram indeholder oplevelser for voksne og børn i alle aldre. Tag f.eks. med os på kokkeskole eller gennem Bangkok med tuk-tuk og smag på landets berømte gadekøkken.

Mød os på stand nr. 41, hvor vi kan tale videre om mulighederne for en rejse til Thailand, der passer helt til jeres ønsker.

Vi glæder os til at se jer.

 

 

Sal C – Rapido Travel - Formel 1 skal opleves fra tribunen
Martin Bjerg – Top Tours/Rapido Travel – stand 80

RAPIDO Travel er et rejsebureau for entusiaster. Gennem årene har vi sendt tusindvis af Formel 1 fans på deres livs oplevelse til løbene på blandt andet Monza, Silverstone, i Abu Dhabi, Singapore og Monaco.

Udover pakkerejser til Formel 1, fans med fly, transfers, hotel, og de bedste tribune pladser på banerne i hele verden har Rapido stor ekspertise i at skræddersy firmarejser og events for virksomheder.

Kom ind og hør et levende foredrag af en foredragsholder der er bidt af motorsport. Hør om hvordan en løbsweekend foregår,  og om den eksklusive aftale Rapido Travel har lavet med Kevin Magnussen. Og ikke mindst om alle de andre muligheder der er for store oplevelser i forbindelse med motorsport.

 

 

Sal D – Er du klar til Sydkorea ?
Erik Minouru Kludt – Koreaspecialisten – stand 57

Kom til et inspirerende foredrag om det gæstfrie Sydkorea, et uopdaget land som mange danskere ikke har besøgt. Landet som har forvandlet sig fra et primitivt i-land til et højteknologisk samfund på blot 4 årtier. 
Foredraget vil tage jer igennem millionbyen Seoul, majestætiske bjerglandskaber og smukke kystbyer. Dertil de mange kombinationsmuligheder der findes med nabolandene Japan og Kina.

 

 

Sal E –Taj Mahal, tigre og den gyldne trekant - på rundrejse i Indien
Claus Jensen – Bravo Tours – stand 94/104

Gør dig klar – Indien venter med et væld af indtryk, farver og seværdigheder. For Indien er helt sin egen på en intet mindre end betagende måde!

Rejs med, når vi letter på vores store Indien-eventyr. Vi starter i storbyen Delhi, hvor sanserne virkelig kommer på overarbejde! Rejs med videre til et af verdens vidundere og bliv overvældet ved det storslåede Taj Mahal. I naturreservatet Ranthambhore tager vi på ægte safari i den vilde natur, hvor vi forhåbentligt hilser på den indiske tiger. Vi runder hele rundrejsen af i ferieparadiset Goa, der indbyder til ren afslapning i skyggen eller på stranden.

Claus Jensen har sammensat rundrejsen i Indien for Bravo Tours. Han kender alle detaljerne og deler gerne ud af sin store viden fra sin egen rejse rundt i landet på sit foredrag. 

 

*********************************************

 

13.40 – 14.10

Sal F - Mennesker og magi på  Gudernes ø. 
Nils Normann  Lords Travel – stand 54 og 64

Andre rejsende tager måske blot en sarong med hjem, men Nils Normanns første besøg på Bali for mere end tre årtier siden skulle have vidtrækkende konsekvenser. Få år senere åbner han boutique-hotellet Damai på Balis uspolerede nordkyst,  i dag områdets førende resort. Her fortæller han om kulturen, naturen og menneskene på Gudernes Ø og om hvilke forandringer turismen har medført for et af verdens mest ikoniske rejsemål – og hvad, der er, som det altid har været. 

 

*********************************************

 

14.20 – 14.50

Sal E – Iran indefra
Søren Bonde – Panorama Travel – stand 11

Iran har været på Panorama Travels program fra dag 1. Alle har hørt om Iran, få har været der, men de fleste har en mening om landet. En rejse i Iran er en invitation til at skrælle lagene af et land, som stadig har et blakket ry.
Fordommene og billederne er mange. De skaber et forvredet og negativt indtryk af Iran og dets meget venlige og nysgerrige befolkning. 
Panorama Travel har indgående kendskab til Iran og stor erfaring med rejser dertil både i grupper og for individuelle. Søren Bonde, partner i Panorama Travel, har familie i Shiraz og har rejst i alle afkroge af det store land i 15 år. Han kender mange listige steder, som han med glæde deler med kunderne. 
Foredraget introducerer Iran som rejseland samt nogle af de imponerende seværdigheder, der gør det gamle, eventyrlige Persien til en sand skatkiste af historiske vidundere: poeternes by Shiraz med det ældgamle Persepolis, ørkenbyen Yazd – zoroasternes højborg – samt Orientens perle og Persiens stolthed, Esfahan. Efterfølgende svarer Søren Bonde på spørgsmål på STAND 11.

Iran er fuld af kontraster, og et besøg i landet vil forbløffe dig – og formentlig ændre dit billede af Irans befolkning radikalt. Velkommen til Iran – med Panorama Travel!

 

*********************************************

 

15.00 – 15.30


Sal A – Iran – Det gamle Persien
Gert Lynge Sørensen – Viktors Farmor World Wide Expeditions – stand 90/100

Iran har været på Viktors Farmors program siden bureauets start i 1996. Og vi finder stadig nye spændende områder idet gamle Persien. Her findes en guldgrube af seværdigheder med et utal af steder på Unescos liste over verdens kulturarv.
Der er mange facetter at se på vores rejser i landet: Fra bazarer med 1001 Nats stemning over sig til formfuldendt islamisk arkitektur, ægte tæpper og kongegrave fra persisk storhedstid i blandt andet paladsruinerne ved Persepolis.

Den smukke by Isfahan er også en af højdepunkterne med et overflødighedshorn af moskeer, paladser og broer fra Persiens guldalder.

På kanten af ørkenen inde midt i landet ligger byen Yazd. Her ser man zarathustriernes ildtempel og klippetoppe udenfor byen, hvor de døde blev lagt op til gribbene - en helt særlig oplevelse.

Trods mange fordomme om dette muslimske land og dets befolkning, oplever vi desuden, at iranerne er blandt verdens rareste mennesker. De byder os velkommen med stor interesse og ordene: Where do you come from?

 

 

Sal D –Japan
Line Sig – Jysk Rejsebureau – stand 134

Er du til et land fuld af forskelligheder og skøre oplevelser, er Japan det helt rigtige sted!
Udover unik kultur, gæstfrihed, god mad, smuk natur og verdens hurtigste tog, er der 3 ting der kendetegner Japan:
1. Tokyo - Japans hjerne
2. Osaka - Japans mave
3. Kyoto - Japan hjerte
I det ene øjeblik er det som at komme tilbage til det gamle og sagnomspundne "Solens rige", med geishaer, templer, og lamper og døre lavet af papir, mens man i det næste øjeblik føler sig hensat til fremtidens overfyldte, højteknologiske storby, som med de nyeste gadgets og neonbeklædte skyskrabere overrasker i sin futuristiske form.

Lyder det som noget for dig, så kom forbi og hør lidt om det hele og meget mere til.

 

 

Sal E –Singapore og omkringliggende øer
Martin Bisp – Top Tours – stand 80

Singapore er meget mere end ikoniske hoteller, prisbelønnede seværdigheder og et hurtigt stopover på vej til rejsemål i Østen og Australien.
Vidste du at du kan cykle på Mountainbike på den nærliggende ø Pulau Ubin eller at der kun er 1 times kørsel til Legoland Malaysia. Eller havde du hørt om nationalparkerne med mulighed for at se krokodiller langs kysten.
I kan også besøge verdens første Michelin restaurant beliggende i midt i et virvar af lokale kinesiske restauranter.
Bliv indført i de mange oplevelser der venter i Singapore og bliv inspireret til hvordan du kan få endnu mere ud af dit besøg i Østens metropol. Kombiner med unikke oplevelser på nærliggende rejsemål som kan nås med kort transport fra Singapore.

Foredragsholderen har boet i Singapore og i billeder og tale får I lidt om historien, mangfoldigheden og mulighederne der venter når I besøger Singapore.

Gode tips til Singapores seværdigheder, spisesteder, de uopdagede naturoplevelser og massevis af undeholdning for store og små.

Vel mødt til mødet eller gensynet med Singapore.