Sydamerika

Sydamerika

Download udstiller oversigt og foredrags program HER:

 

 

 

 

Lørdag 21. oktober

 

11.00 - 11.30

Sal E – Chile - Argentina - Brasilien – Sydamerikanske Highlights
Lone Holm-Thygesen  – Adventure Holidays – stand 49B

Chile - Argentina - Brasilien - Sydamerikanske Highlights - en 20 dages rundrejse med dansk rejseleder.

Sydamerika har meget at byde på. Vi har sammensat en aktiv, spændene og varieret tur, hvor vi har fokus på natur, kultur, dyrelivet og Andesbjergene. 

Vi starter med at opleve hovedstaden i Chile - Santiago på en heldags cykeltur rundt i Byen. Herefter fortsætter vi via en flot køregur gennem Andesbjergene til vinområdet Mendoza i Argentina. Vi flyver til Buenos Aires og har 3 dage i Argentinas hovedstad med fokus på Eva Peron's gravsted - Tangoshows - kokkeskole - heldagstur til Tigre deltaget mm. Vi flyver til Ildlandet & Patagonien hvor vi i 4 dage oplever dyreliv og enestående natur. Vi flyver herefter til Iguazu vandfaldene og her oplever vi både den Argentinske og Brasilianske side af det store flotte vandfald.

The Grande finale er 3 dage i Rio de Janerio med heldags byrundtur i Rio de Janerio, sambashows, Kristus figuren, Copacabana stranden og guidet tur i Favela.

Stort aktivitetsprogram med mulighed for flere gå/vandreture og cykelture.

 

*********************************************

 

11.40 – 12.10

Sal A – Rundrejser i Argentina og Colombia
Niels Lindvig – Bifrost Rejser – stand 7A

Rejselederen, Niels Lindvig har boet i begge lande og beskæftiget sig med dem i mere end 30 år på bl.a. P1 Orientering.
Buenos Aires er stadigvæk byen, hvor 1920’ernes og 30’ernes art deco og tango hersker, og hvor længslen efter Europa og Paris er så mærkbar, at vi nemt føler os hjemme dér. 
Argentina er blandt meget andet også de fjerne indianske samfund op ad Andesbjergene i de nordvestlige provinser Salta og Jujuy. Samfund, som er helt anderledes med grundfæstede indianske kulturer og respekt for natur og omgivelser.
Argentina er også regnskov og verdens største vandfald ved Iguazu.

 Colombia er et af verdens mest betagende og varierede lande. Indtil for nylig desværre plaget af årtiers ufred og borgerkrig. I dag er Colombia endelig ved at åbne sig for besøgende. Vi skal fra de indianske helligdomme i syd gennem koloni- og storbyer til nordkysten og det uberørte nordøst.
Kom selv med og oplev Colombia, denne smaragd i Sydamerikas guldkrone. Oplev eventyret og virkeligheden hånd i hånd med de to mest indsigtsfulde rejseledsagere i denne verdensdel, Paola Cubides og Niels Lindvig. Paola er hjemmehørende i både Colombia og Danmark. Paola rådgiver til daglig danske institutioner, firmaer og familier om at begå sig i Latinamerika og har i øvrigt allerede vist sit hjemland, Colombia frem på TV-skærmene i Danmark i programmet Sporløs.

 

*********************************************

 

14.20 – 14.50

Sal C  - Amazonas & Unik Galapagos ø-hop (8 dage) 
Ole Fryd Jensen – Adventure Holidays – stand 49B

Ecuador - Amazonas - Galapagos ø-hop - en 20 dages rundrejse med dansk rejseleder.

Vi besøger den frodige Amazon-jungle med heldagstur sejltur på Napo River. Vi bor på en dejlig jungle-lodge med fantastisk atmosfære og stemning. Vi oplever Andesbjergene med høje vulkaner og sneklædte tinder, Ækvatorlinien samt den flotte hovedstad Quito. Vi dykker ned i den farvestrålende indianerkultur. Endvidere Oplever vi Ecuadors store blomster og plante-rigdom.

Vi slutter turen med The Grande Finale - 8-dages helt Unikt ø-hop - på Galapagos øerne. Vi besøger 5 af øerne og oplever øernes forskellighed og lokalbefolkningens charme. Vi bor på øerne San Cristobal, Isabella samt Santa Cruz.

Stort aktivitetsprogram inkluderet med mulighed for snorkeling samt flere gå/vandre- og cykelture.

 

*********************************************

 

15.00 – 15.30

Sal E –Peru – Inkariget og Machu Picchu
Andreas Muldgaard– Kipling Rejser – stand 78

På dette foredrag fortæller vi om Peru som formentlig er mest kendt for Machu Picchu - inkaruinen med den helt utrolige beliggenhed. 

Den kendte attraktioner et af emnerne for foredraget, men også andre spektakulære oplevelser er på agendaen. Den højtliggende Titicacasø og lavtliggende Amazonas er to andre juveler, der fortjener omtale. Kulturen i Peru er ganske fascinerende, og Inka-arven kommer man bestemt ikke udenom.

Kom og mød os på stand 78, Rejsemessen i Øksnehallen i weekenden 21.-22. oktober 2017 og dette foredrag lørdag eftermiddag.

Læs mere om de rejser vi tilbyder til Peru her: https://www.kiplingtravel.dk/rejser/sydamerika/peru

 

*********************************************

 

15.40 – 16.10

Sal B –Colombia med menneskeligt ansigt 
Morten Kjær – C&C Travel – stand 60

I C&C har vi skræddersyet rejser til Colombia i flere år, og derfor vil vi fortælle dig om de mange muligheder, du har, når du rejser i Colombia – en af Sydamerikas mange perler. Colombia er landet, der for mange vækker associationer til Pablo Escobars storhedstid – et billede, der hører historiebøgerne til. Det vil vise ved at fortælle om, hvordan Colombia i dag står som en af Sydamerikas mest attraktive rejsedestinationer. Colombia er i dag et moderne og velfungerende land på mange punkter og er med sin meget imødekommende og søde befolkning lige i C&C’s ånd om at tilbyde rejser med et menneskeligt ansigt. Morten har boet og rejst i Colombia. Han vil fortælle om et Colombia, der er så fyldt med oplevelser og diversitet, at drømmene slet ikke rækker. Landets rejsemæssige perler spænder fra kridhvide bounty strande over moderne pulserende storbyer til de frodige bjerge, hvor noget af verdens bedste kaffe bliver dyrket.

 

*********************************************

 

Søndag 22. oktober

 

13.00 – 13.30

Sal F –Sydamerikas vidunderlige vandveje
Johannes Kokholm – Vitus – stand 71/73

På 25 minutter runder vi det berygtede Kap Horn, når Johannes Kokholm tager dig med på en rejse fra tangoens land, Argentina, syd om Sydamerika til Ildlandet og Chiles drømmeagtige vandveje. Rejsens rammer dannes af et moderne krydstogtskib fra Celebrity Cruises, så vi på komfortabel vis kan lede efter Sydamerikas sjæl, som vi finder mellem historiske seværdigheder, dybe dale og majestætiske bjergkæder. Johannes fortæller om en sand drømmerejse til et kontinent, der er både unikt, forførende og lidenskabeligt. 
Foredragsholderen
Johannes er født med et særligt rejsegen og med lysten til at opleve nye steder og lade sig imponere af dem. Efter at have været sproglære i 10 år gjorde han rejselivet til sin levevej og har efterfølgende boet og arbejdet i Italien, London, Thailand, Mexico og Egypten. Siden 2008 har Vitus Rejsers gæster kunne nyde godt af Johannes gode formidlingsevne og store begejstring for sine rejsemåls særegne kultur, natur, arkitektur, historie og ikke mindst gastronomi.