Rejseeksperter

På denne side finder du nogle af de Rejseeksperter der vil være på Rejsemessen for Kvalitetsrejser.

Siden opdateres løbende. 

 

Download udstiller oversigt og foredrags program HER:

 

 

Stand 1 C - Small Danish Hotels

Small Danish Hotels er Danmarks største hotelkæde med mere end 80 kroer, hoteller, slotte og herregårde fordelt i hele landet. Hos os finder du alt fra hyggelige, gamle kroer, store hoteller placeret midt i storbyen, hoteller med egen wellnessafdeling og meget meget mere. 

 

 

Stand 35 - Rustic Borneo

Borneo Ekspert - Peter Stenberg, Rustic Borneo Travel

Peter Stenberg har boet over ti år på Borneo, hvor han driver sit eget rejsebureau. Borneo er et enestående rejsemål hvad enten det gælder dyreliv, natur, tropiske øer og strande med flotte koralrev, til trekking og adventure ture for hele familien – Mulighederne er mange – kom gerne forbi og få en sludder om hvad der vil passer jer bedst.  Peter vil være på Rustic Borneo Travels stand under hele messen. 

 

 

Stand 39 - ALK Rejser

 

Naja Hursid, Alk Rejser – Stand 39

Naja er personen bag Alk Rejser og har et stort kærlighedsforhold og passion til Makedonien, hun gerne vil dele med andre. Gennem hendes adskillige års rejser dertil har hun fået et langt og dybt kendskab til landet, kender de lokale og sproget. 

I Alk Rejser lægger vi vægt på, at du oplever den autentiske del af Makedonien. Naja er Alk Rejsers ekspert i kulturrejserne.

Du kan møde Naja på vores stand alle dagene. 

 

 

Stand 41 og 43 - Stjernegaard

Lørdag 21 oktober 10 - 17

 

Tinne Madsen, Stjernegaard Rejser, Stand 41 (Asien, Caribien, Nord-, Syd-, og Mellemamerika)

Jeg har været ansat hos Stjernegaard Rejser siden starten af 2002 som rejsekonsulent. Forinden var jeg rejseleder i 8 år på bl.a. flere oversøiske destinationer. Som årene er gået har jeg besøgt de fleste af vores destinationer, nogle af dem flere gange. Jeg nyder at arbejde med hele verden og glædes over de mange nye og spændende rejsemål, der hele tiden kommer til.
Mød Tinne lørdag mellem kl. 10 og 17

 

Bettina Blis, Stjernegaard Rejser, Stand 41 (Cuba, Asien, De Vestindiske Øer, USA, Australien)

Jeg har over 20 års erfaring i branchen og har udforsket mere end 50 lande samt rejst jorden rundt flere gange. Lande, som jeg har et ekstra nært forhold til, er Thailand, USA, De Vestindiske Øer, Cuba og Australien, hvor jeg også har boet og arbejdet. Hawaii vil altid være et helt specielt sted, da det var her jeg forlovede mig under en helikoptertur på Maui, og med sand mellem tæerne giftede jeg mig på en fantastisk strand i solnedgangen på Oahu! 
Mød Bettina lørdag mellem kl. 10 og 17

 

 

Dorte Mouritzen, Stjernegaard Rejser, Stand 41 (Asien, Australien, New Zealand, USA, Cuba)

Jeg har været i rejsebranchen i over 17 år. Jeg har rejst følgende steder : Bali, Borneo, Canada, Dubai, Ecuador, Fiji, Fransk Polynesien, Galapagos, Hawaii, Japan, Marokko, Namibia, Sydafrika, Seychellerne, Korea, Thailand, Singapore, Hong Kong, Rio de Janiero, og Europa er rejserne også gået til gennem årene.
Mød Dorte lørdag mellem kl. 10 og 17

 

 

Katja Kelstrup Hansen, Stjernegaard Rejser, Stand 41 (Asien, Indiske Ocean, Krydstogter, Nord-, Syd-, og Mellemamerika)

Jeg har været hos Stjernegaard Rejser i 15 år og har derfor et indgående kendskab til alle vores destinationer. Jeg har besøgt Bali, Singapore, De Vestindiske Øer, Mexico, Cuba, Ecuador & Galapagos, Egypten, Vietnam, Indien, Kenya, Thailand, Malaysia, Kina, Hong Kong, USA og krydstogt i Caribien. Jeg er ansvarlig for destinationerne Dubai, Mauritius og Seychellerne som jeg selvfølgelig også har besøgt flere gange.
Mød Katja lørdag mellem kl. 10 og 17

 

 

Louise Holm Nielsen, Stjernegaard Rejser, Stand 41 (Syd- og Mellemamerika)

Jeg har arbejdet i rejsebranchen siden år 2000, og de sidste 10-14 år har jeg specialiseret mig i de latinamerikanske rejsemål. Specielt Argentina, Peru og Galapagos er mine favoritdestinationer på grund af deres helt unikke kultur, natur og dyreliv. Mit hjerte banker dog for alle de latinamerikanske destinationer, og jeg har besøgt mange af landene flere gange: Cuba, Mexico, Guatemala, Costa Rica, Colombia, Ecuador og Galapagos, Peru, Chile, Argentina og Brasilien.
Jeg rejser gerne med min familie, men også med venner under lidt mere aktive former. Jeg har haft familien med i bl.a. Colombia, Indien, Mexico og Guatemala, Malaysia, Florida og Borneo og haft fantastiske unikke oplevelser i bl.a. Uganda, Namibia, Sydafrika og Mauritius. Jeg sætter stor pris på at skræddersy den individuelle rejse, hvor logistik og oplevelser går op i en højere enhed. Jeg glæder mig til at hjælpe Stjernegaards kunder med at arrangere fantastiske ferierejser!
Mød Louise lørdag mellem kl. 10 og 17. 

 

Søndag 22. oktober 10 - 17

 

 

Helle Falkenberg , Stjernegaard Rejser, Stand 41 (Cuba, Asien, Nord-, Syd-, og Mellemamerika)

Jeg har været hos Stjernegaard Rejser siden 2005, og har selv været på de fleste af de destinationer vi er specialister i – De Vestindiske Øer, Seychellerne, Bali, Indien, Egypten, Mauritius, Peru og safari i Kenya. Jeg har også erfaring med kør-selv ferier i store dele af USA, Yucatán-halvøen i Mexico, ligesom jeg laver rigtig meget Cuba. Jeg kan lide at lave skræddersyede individuelle rejser, rundrejser i gruppe, familieferier og mere Adventure-prægende ferier med rygsæk og f.eks. vandring.
Mød Helle søndag mellem kl. 10 og 17

 

Alice Hamurkesen, Stjernegaard Rejser, Stand 41 (Caribien, Cuba, Krydstogter, Asien)

Jeg har været i rejsebranchen siden 1991 og har siden 1999 væres hos Stjernegaard Rejser. Jeg har gennem årene hos Stjernegaard Rejser besøgt Egypten, De Vestindiske Øer, Seychellerne, Kenya (Nairobi), Malaysia (Borneo), Singapore, Bali, Kina og Mexico, Mauritius og Thailand. Derudover har jeg rejst og beskæftiget mig med dykkerrejser og rundrejser i Mellemøsten. Jeg har hjulpet mange med at tilrettelægge deres egen helt specielle drømmerejse.
Mød Alice søndag mellem kl. 10 og 17

 

 

Jessica Roda Tolentino, Stjernegaard Rejser, Stand 41 (De Vestindiske Øer, Cuba, Thailand, USA, Hawaii)

Jeg har været i rejsebranchen i over 15 år og ansat hos Stjernegaard Rejser siden maj 2012. Det er min store passion at skræddersy individuelle rejser til "hele verden", og mit mål er, at hver enkelt gæst får deres drømme opfyldt. Jeg vil gerne fremhæve Hawaii, som jeg blev dybt fascineret af, samt Californien og det vestlige USA, som er blandt de skønneste steder jeg har været. De Vestindiske Øer topper også blandt de mere eksotiske steder, jeg har oplevet. Sidst men ikke mindst må jeg nævne krydstogter. Jeg nyder at se flere destinationer på samme rejse og blive forkælet ombord på de lækre skibe. Jeg har bla. været på De Vestindiske Øer, USA, Hawaii, Mauritius, Thailand, Borneo, krydstogtsrejser i Middelhavet og Filippinerne.
Mød Jessica søndag mellem kl. 10 og 17

 

 

Dorte Müllertz Allerup, Stjernegaard Rejser, Stand 41

Jeg har været hos Stjernegaard Rejser siden marts 2000, hvor jeg tog springet fra et job som Akademiøkonom til rejsebureaumedarbejder. Jeg sidder med ansvaret for handlingen, hvilket vil sige udstedelse af flybilletter, hotelvouchers og øvrige rejsedokumenter, samt ekspedition af disse til alle vores kunder. Jeg har boet flere år i USA, arbejdet i Australien og har bl.a. besøgt De Vestindiske Øer, Bali, Egypten, Mexico og Thailand.
Mød Dorte søndag mellem kl. 10 og 17

 

 

Stine Sørensen, Stjernegaard Rejser, Stand 41 (Asien, Caribien, Nord-, Syd-, og Mellemamerika)

Jeg har været hos Stjernegaard Rejser siden oktober 1997, hvor jeg færdiggjorde min uddannelse inden for rejsebranchen. Her har jeg siddet med både ansvar for produktionen samt salg af vores produkter. Jeg har rejst og har et indgående kenskab til mange af vores destinationer som Egypten, Bali, Vestindien, Brasilien, Thailand, Kenya, Zanzibar, USA, Cuba, Mexico, Seychellerne, Mauritius, Dubai.
Mød Stine søndag mellem kl. 10 og 17. 

 

 

Stand 49B - Adventure Holidays

Adventure Holidays drives af Lone Holm-Tygesen og Ole Fryd Jensen.

Adventure Holidays er et utraditionelt rejseselskab som brænder for at arrangere rejser med mottoet ” Oplevelser for hele livet”.

Har arrangeret rundrejser i de seneste 10 år til New Zealand, Australien, Californien, Ecuador & Galapago, Mallorca, Norge, Island, Yellowstone & The Rockies, Canada, Chile – Argentina – Brasilien og Namibia & Cape Town.

Lone Holm-Tygesen & Ole Fryd Jensen er selv rejse- og turleder sammen med locale guider på næsten alle rejser.

 

 

Stand 71 og 73 - Vitus

Arne Holm – Vitus Rejser – Stand 71 & 73

Arne har været i rejsebranchen i mange år, og har sin daglige gang i vores salgsafdeling, hvor han med stor hjælpsomhed svarer på alle tænkelige rejsespørgsmål. Mød Arne på vores stand søndag.

Speciale: Italien, USA, Canada

 

Helle Pedersen – Vitus Rejser – Stand 71 & 73

Helle har sin faste plads i vores salgsafdeling, hvor hun med et smil sørger for, at vores gæster får det lige, som de vil have det. Mød Helle på vores stand søndag.

Speciale: Nordeuropa

 

Kirsten Hansen – Vitus Rejser – Stand 71 & 73

Kirsten er produktchef og beskæftiger sig hovedsageligt med vores længere oversøiske rejser. Kirsten er selv eventyrlysten og har masser af gode forslag til spændende og anderledes rejsemål – specielt i Asien. Mød Kirsten på vores stand lørdag.

Speciale: Asien, Europa

 

Ann-Mette Quistorff – Vitus Rejser – Stand 71 & 73

Ann-Mette har været i rejsebranchen i 23 år og har størstedelen af tiden været rejsekonsulent, så hun er vant til at råde og vejlede gæster om deres kommende feriemål. Ann-Mette har en stor kærlighed til Spanien. Mød Ann-Mette på vores stand lørdag.

Speciale: Sydeuropa

 

Karina Mosgaard – Vitus Rejser – Stand 71 & 73

Karina er rejsekonsulent. Hun har rejst en del i Europa, og du skal tage en snak med Karina, hvis du er vild med Frankrig, Italien & Tyskland. Mød Karina på vores stand lørdag. 

Speciale: Europa

 

Ditte Johansen – Vitus Rejser – Stand 71 & 73

Ditte er rejsekonsulent og har til trods for sin unge alder rejse Europa tyndt, hvor især Grækenland har vundet et speciel plads i Dittes hjerte. På de længere oversøiske rejser står Vietnam som et af hendes foretrukne rejsemål. Mød Ditte på vores stand søndag.

Speciale: Europa, Asien

 

 

Heidi Maak – Vitus Rejser – Stand 71 & 73

Heidis tid hos Vitus Rejser startede tilbage i 2005, hvor hun blev ansat som produktchef på Europa og de sidste 9 år har Heidi været adm. direktør. Heidi er meget berejst og kan svare på spørgsmål til de fleste steder i verden .Især Østrig og Italien er hendes hjerte nært.

Speciale: Europa, Flodkrydstogter

 

Tina Lauda – Vitus Rejser – Stand 71 & 73

Tinas filosofi er, at rejser er det eneste du kan købe, som gør dig rigere. Hun elsker at rejse og blandt favoritrejsemål er bl.a. Amalfikysten og Sorrento, som hun betragter lidt som sit andet hjem. I de senere år er også krydstogter kommet til, som hun mener er den ideelle ferieform. 

Speciale: Italien, Krydstogter

 

 

Stand 81 - LIVE Travel

Kasper Mydtskov - LIVE Travel

For Kasper er rejser til Thailand familieferie med stort F. Han har rejst dertil med sin kone og deres to piger de sidste 20 år. Det er blevet til mere end 40 rejser i alt, så man kan roligt sige, at han har tabt sit hjerte til Thailand. Når Kasper sælger rejser til nogen som ikke har været i Thailand før, så er det vigtigt for ham, at rejsen bliver så god, at man får lyst til at rejse tilbage og opleve mere. Du skal derfor forberede dig på, at du sammen med Kasper, skal bruge noget tid på at tale om dine drømme og ønsker.

Udover Thailand har Kasper også rejst meget i resten af Asien, så hvis du vil til Sri Lanka, Maldiverne, Laos eller Cambodja, kan du med ro i sindet, også tale med ham om det.

Kasper holder foredrag om Thailand i Sal C

Lørdag kl. 11.00-11.30

Søndag kl. 11.40-12.10

Mød Kasper Mydtskov på vores stand både lørdag den 21/10 og søndag den 22/10

 

Lars Vinterberg - LIVE Travel

Lars elsker at kombinere Thailands naturoplevelser, med afslapning med fødderne i sand. Lars har cyklet langs rismarker og bananplantager, vandret skosålerne tynde i Nordthailand og overnattet i simple bambushytter hos bjergstammerne samt snorklet med farverige fisk ved små øer i krystalklart vand og meget meget mere.
Khao Sok National Park har Lars tabt sit hjerte til. Her har han tilberedt mad til- og håndfodret elefanter, overnattet i luksustelte og vågnet til gibbonabernes morgenkald i en flydende camp. Udover Thailand ved Lars også meget om Cambodja og Sri Lanka.

Mød Lars Vinterberg på vores stand både lørdag den 21/10 og søndag den 22/10

 

Martin Felby - LIVE Travel

Martin har flere store rejser i Thailand, Cambodja og Laos under huden og elsker at sammensætte rejser til de tre lande. Kombination af de unikke oplevelser i Laos og Cambodja med Thailands smukke strande mener Martin, er den ultimative rejse i Sydøstasien. Det er ”eventyr i nedsat tempo” som han kalder det. Martin kan fortælle om at sejle i Slowboat på Mekong floden i Laos, finde sin indre opdagelsesrejsende i Angkors templer i Cambodja og sjove Robinson Crusoe oplevelser på en lille thailandsk ø samt næsten alt derimellem.

Mød Martin Felby på vores stand både lørdag den 21/10 og søndag den 22/10

 

 

Stand 83 - FDM travel

Maria Jul

Jeg har tidligere arbejdet som rejseleder i forskellige dele af verden, derudover har jeg selv rejst en masse og elsker at komme ud og få en på opleveren og udforske nye steder. Jeg arbejder til dagligt hos FDM travel i Lyngby, hvor jeg skræddersyer drømmerejser.

Mine specialistområder er USA og Sydafrika, hvor jeg også selv har rejst en del. Det er nogle utrolig spændende og oplevelsesrige destinationer, som jeg varmt kan anbefale at besøge.

Jeg er på FDM travels stand fredag fra 16-19, lørdag og søndag fra 10-17.

 

Hanne Toft

Jeg har solgt drømmerejser i 10 år, de sidste 2 af dem hos FDM travel. Mit specialistområde er primært USA, hvor jeg har rejst flere gange både privat og på studieture – senest en tur til skønne Alaska. Derudover skræddersyer jeg også rejser til Australien og New Zealand. Alle 3 lande er fantastiske destinationer - med rig mulighed for én på opleveren.

Jeg er på FDM travels stand fredag fra 16-19, lørdag og søndag fra 10-17.

  

Morten Litner

Jeg har været i rejsebranchen i 20 år, dels som rundrejseleder og dels som producent af spændende rundrejser med dansk rejseleder. Min rejseerfaring har jeg fra utallige rejser rundt i verden. Jeg har desuden boet 5 år i udlandet, primært i Asien. Kom og få en rejsesnak om vores spændende rundrejser med dansk rejseleder.

Jeg er på FDM travels stand lørdag fra kl. 10-17.

 

Betina Nielsen

Jeg har solgt drømmerejser i 22 år, de 17 hos FDM travel. Mine specialistområder er USA og Canada hvor jeg har rejst flere gange både i både motorhome og i bil. Naturen er så fantastisk rig og varieret og oplevelserne er enorme.

Jeg er på FDM travels stand lørdag fra kl. 10-17.

 

Natasja Emilie Juul Jørgensen

Jeg er nyansat rundrejskonsulent hos FDM travel og skal primært arbejde med alle vores rundrejser med dansk rejseleder. Jeg elsker selv at rejse, og glæder mig til at få en dybere indsigt i mange nye spændende destinationer og oplevelser.

Jeg er på FDM travels stand lørdag fra kl. 10-17.

 

Ulrik Bo Andersen

Jeg har produceret grupperejser i over 10 år, heraf det sidste år hos FDM travel.
Hovedfokus har været rundrejser i Europa, hvor jeg især har rejst meget i Tyskland, Østrig, Belgien og Frankrig. Derudover har jeg produceret rejser til Italien, Polen, Tjekkiet, Holland, Norge, Sverige, Finland og såmænd også til Danmark.

Jeg er på FDM travels stand søndag fra kl. 10-17.

 

Rikke Erichsen

Jeg har verdens bedste job, som er rejsespecialist hos FDM travel Her har jeg været de seneste 5½ år, men har hele mit arbejdsliv været i branchen. Mine hovedområder er USA, Europa og krydstogter som jeg brænder meget for, og alle områder er flittigt besøgt på flere ferier og studieture. Glæder mig til og hilse på jer på messen, og høre om jeres drømme og ideer, og hjælpe jer til og finde jeres drømmerejse

Jeg er på FDM travels stand søndag fra kl. 10-17.

 

Ditte Mikkelsen

Jeg har solgt rundrejser med dansk rejseleder hos FDM travel det sidste år. Jeg er tosset med at se verden og har rejst i Asien, Australien, USA, Europa og snuset til Mellemamerika – både på egen hånd, på krydstogter og med grupper.

Jeg er på FDM travels stand søndag fra kl. 10-17.

 

 

Stand 133 - Store Verden

Søren F. Christensen

Søren har mere end 20 års erfaring med rejser til egen lodge i Sydafrika og har igennem alle årene været foregangsmand for udviklingen af rejser på det danske marked til dette vidunderlige land. Med mere end 20 årlige rejser til Sydafrika er der ikke mange rejseeksperter med samme viden om landet, naturen og dyrene og han deler gladelig ud af hans viden.

 

Johnny Laugesen

Salgs og produktchef hos Store Verden og ansvarlig for produktprogram og indhold på vores 10 dages luksus safari samt tillægsdestinationer. Rejser flere gange årligt både i Sydafrika og vores foreslåede tillægsdestinationer. Står altid til rådighed for en uforpligtende snak om både safari og individuelle ønsker til såvel parret som den store familie.

 

 

Stand 134 - Jysk Rejsebureau

Line S., Jysk Rejsebureau – Stand 134

Line har en kæmpe kærlighed til USA, og rejser gerne dertil flere gange årligt. Hun har besøgt langt de fleste dele af landet, og er altid klar på en snak om dit næste roadtrip. Derudover har hun også rejst med den transmongolske jernbane hele to gange, og backpacket rundt i Japan.

Hun elsker de lidt skæve oplevelser og har altid en god ide til, hvordan de kan kombineres med fede rejsemål.

Mød Line på vores stand lørdag d. 21OCT og søndag d. 22OCT

 

Steffi M., Jysk Rejsebureau – Stand 134

Steffi har rejst I store dele af Asien, Australien, Cuba, Canada og USA. Australien har en speciel plads i hjertet, da hun både har boet her og rejst rundt i et år. Befolkningen, de charmerende storbyer, dejlige strande og fantastiske nationalparker er blot nogle af de ting som gør Australien så enestående. Så om drømmen er en tur ”Downunder”, et roadtrip til USA eller Canada eller måske en rejse til Cuba, så står Steffi parat til fortælle og inspirere til alle de store oplevelser.

Mød Steffi på vores stand lørdag d. 21OCT og søndag d. 22OCT

 

Mathias M., Jysk Rejsebureau – Stand 134

Mathias blev bidt af at rejse allerede da han var barn. Sammen med familien har han boet i både Italien og Australien. Da han blev gammel nok, blev rygsækken hurtigt købt. Med taske på – og alene eller sammen med kæresten – har han rejst jorden rundt flere gange. De største oplevelser tæller øhop på fjerne øer i Stillehavet, et møde med bjerggorillaerne i Rwanda og at følge den historiske Silkerute gennem Usbekistan og det vestlige Kina.

Mød Mathias på vores stand lørdag d. 21OCT og søndag d. 22OCT