Aktiv Ferie i Lokomotivværkstedet

Velkommen til Aktiv ferie 2018

 

AKTIV FERIE

Flere og flere danskere ønsker at kombinere deres ferierejse med at være aktiv.
For nogle drejer det sig om at holde den gode form, mens det for andre drejer sig om at komme i form. Men uanset hvad formålet er, så vil vi være aktive, når vi rejser og derfor arrangerer Vagabond nu Danmarks første event for aktiv ferie, hvor alt er samlet under et tag.
På Aktiv Ferie vil du have mulighed for at afprøve en lang række aktiviteter, indhente information og inspiration, lytte til foredrag og afprøve udstyr.
Vores event afholdes i Lokomotivværkstedet, som opdeles i forskellige områder:

 

ENERGY & BALANCE

I dette område, vil du kunne høre mere om yogatimer, effektiv muskeltræning, aqua-træning, træning med lille og stor bold, løbeture, mountainbike- og racercykelture, svømmetræning, pilates og barretræning, foamroller og mobilitetstræning. Alle underviserne ser frem til at byde dig vel­kommen og give dig en uforglemmelig ferie.

 

REJSER

De førende rejsebureauer indenfor aktiv ferie vil tilbyde rådgivning og rejser indenfor alle former for aktiv ferie. Det kan være, at du skal på din første dykkertur, men mangler erfaring og certifikat. Måske elsker du at vandre, men mangler information om ruter som passer til dine behov. Alt dette og mere til kan du få vejledning og information om fra eksperterne bag de forskellige rejsebureauer.

 

REJSEMÅL

De mest spændende rejsemål, lige fra Frankrig og Grækenland til Canada, Nepal og Marokko, vil tilbyde information om forskellige former for aktiv ferie på deres rejsemål.

 

UDSTYR

De bedste brands og de dygtigste udstyrseksperter vil tilbyde rådgivning og test af deres udstyr. Der vil være mange muligheder for at afprøve forskelligt udstyr.

 

SUND PÅ REJSEN

I dette område deltager selvstændige kiropraktorer, massører og alternative behandlere, som tilbyder muligheden for at prøve gratis behandlinger og modtage undervisning i forskellige øvelser man kan lave før, under og efter rejsen.

 

FOREDRAG

I foredragssalene vil der blive afholdt 20 forskellige foredrag. Alle foredrag er gratis for vores gæster og der vil blive tilbudt foredrag fra alle områder af aktiv ferie.

 

CAFE

Vi har sammensat en særlig menu bestående af friske og sunde råvarer, som giver et nødvendigt boost til vores gæster, så de har tilpas energi til at deltage i eventen Aktiv Ferie.   

 

Dato og åbningstider:

Lørdag den 7. april 2018 fra kl. 10.00 til 18.00. Åbent for publikum

Søndag den 8. april 2018 fra kl. 10.00 til 18.00. Åbent for publikum

 

Entré: 100,-

Billetter i forsalg sælges til halv pris. Forsalget åbner op torsdag den 1. marts

Sted: Lokomotivværkstedet

 

Adresse: Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV

Lokomotivværkstedet er beliggende cirka 700 meter fra Fisketorvet og lidt mere end en kilometer fra Dybbølsbro station. Der bliver indsat shuttle busser som vil køre i pendulfart fra Dybbølsbro station til Lokomotivværkstedet. 

 

Find os på facebook: www.facebook.com/AktivFerieEvent