De 3 bedste tips til dig, der gerne vil have råd til at rejse

Sådan får du råd til den næste rejse

“At rejse er at leve” - men hvem skal finansiere det? Elsker du at rejse, men ved du ikke hvordan du skal få råd, så læs videre her. Her kan du få råd til andre muligheder for enten at spare på forbruget, eller måske øge indtjeningen, uden den store indsats. Det behøver ikke være kompliceret.

Gør målet klart og visuelt

Uanset hvad man sparer op til, så er det smart hvis man giver sig selv det klare overblik over målet. Find ud af hvilken rejse der er din drømmerejse og udregn hvad du har behov for, for at kunne komme afsted.

Og lad ikke beløbet skræmme dig, selvom det kan virke som noget du ikke får råd til foreløbigt. I stedet bør du statuere rejsen i form af et billede eller tekst, og lad det være en daglig påmindelse. Det vil (forhåbentlig) påvirke dine tanker omkring dit forbrug positivt, så du kan nå målet lidt hurtigere. Til sidst skal du heller ikke glemme at minde dig selv om, når du nærmer dig målet. Hvis du vil, kan du også gøre dette visuelt, i form af en måler der viser hvor langt du er nået.

Udnyt dine talenter og interesser

 Er du meget sportsinteresseret og har du is i maven? Du kan jo med fordel undersøge om du har   talenter inden for online betting. Mange spillesider tilbyder ofte en onsidebetting bonus, så du har   mulighed for at prøve det af og se om det er noget for dig.

 Har man forstand på sport, og tør man til tider tage nogle chancer med de forskellige odds, så kan   man hurtigt ende med en god sjat ekstra penge. Penge som eksempelvis kunne gå til den næste   rejse.

 Det er dog altid vigtigt at bemærke at du bør spille fornuftigt og være opmærksom på hvad du har   råd til. Desuden bør der også fortsat gå penge ind på opsparingen, så du hele tiden nærmer dig   målet.

Apps og andre elektroniske hjælpemidler

Naturligvis findes der også apps som kan hjælpe dig med at spare på pengene. Også her kan du ofte se visuelt hvor langt du rykker dig.

Mange netbanker har også tilknyttede opsparingsmetoder. Nogle banker tilbyder at sætte penge ind på en opsparingskonto, hver gang du bruger kortet. På den måde sparer du op uden overhovedet at gøre noget selv. Og da beløbet der sættes hver gang, sjældent er særlig stort, så lægger man heller ikke rigtig mærke til det. Hvis din bank ikke kan tilbyde den funktion, så kan du også selv sætte din konto til at overføre et fast beløb i starten af hver måned. Og vupti, så er der pludselig en noget større opsparingskonto.