De 5 bedste råd til dig, der gerne vil på safari

 undefined

Kenya-Claus, destinationschef for Bravo Tour, har boet i Afrika i 18 år og sammenlagt tilbragt mere end 5 år af sit liv på den afrikanske savanne. Her er hans 5 råd til dig, som gerne vil på Safari:

 

1. Vær i det rette område på det rette tidspunkt

undefined

 

Dyrene i Afrika flytter sig, og har man ikke øje for migrationen på sin rejse, så risikerer man, at man ikke får den rejse med de oplevelser, som man drømmer om. Spørg derfor dit rejsebureau til råds, så du får den bedste safari på det tidspunkt, du gerne vil rejse.

 

2. Brug lidt ekstra og få en perfekt beliggenhed

undefined

 

Man kan sagtens rejse billigt på safari og bo helt simpelt, men oplevelsen bliver meget større, hvis man bruger lidt ekstra. Det er helt ideelt, at bo ved fx et vandhul, hvor dyrene i løbet af dagen kommer forbi for at drikke og bade. Og så er kvaliteten af lodgen altså bare med til at fuldende oplevelsen.

 

3. Forbered jer

undefined

 

Det er altid en god ide at sætte sig ind i, hvilke dyr man kan opleve på rejsen. Når man så pludselig møder den særlige elefant eller et andet dyr, så føler man et helt særligt kendskab for dem. Og så skal man enten købe eller låne en kikkert, for den er til stor gavn og fylder oplevelserne med mange detaljer.

 

4. Sammensæt safarien rigtig

undefined

 

Flyt jer i løbet af safarien. På den måde kan I opleve flere naturområder og flere forskellige dyr. Det giver jer oplevelsen af at have set mest mulig af Afrika – og Østafrika er meget forskelligt.

 

5. Forlæng safarien

undefined

 

Slut safarien af med badeferie. Det er først her, at de mange indtryk falder på plads. Pludselig kan I huske ting, som man glemmer undervejs, fordi man oplever så meget. I kan grine og snakke de store oplevelser igennem. Det er virkelig en vigtig del af en safari, og det koster ikke særligt meget at forlænge med en badeferie.