Græsk sommer er en sindstilstand

Græsk sommer er en sindstilstand - Grækenland hilser verden velkommen!

For generel information om at rejse i Grækenland se venligst:

https://travel.gov.gr/#/   og https://greecehealthfirst.gr/

Om den epidemiologiske situation i Grækenland, se venligst kortet:

Kort

 

At være med mennesker, du elsker, blive i et med naturen og føle dig fri.

Kosmopolitiske destinationer med et højt niveau af infrastruktur og tjenester er omgivet af fredelige bugter og uendelige strande, der lover absolut fornøjelse. Udover svømning kan du finde vandsport, windsurfing, dykning, utallige muligheder for at sejle rundt og mange andre muligheder for at nyde den græske havs foryngende kraft.

Hvad vil du gøre først? 

Foto: GNTO, arkiv

 

Oplev Grækenland ved havet

Kykladerne
: Anker tynger, lad os sejle til Det Ægæiske Øhav! Mens du sejler gennem Kyklade-gruppen af ​​øer og oplever en fascinerende rejse, vil den stærke nordøstlige middelhavsvind (kaldet Meltemi) blæse i området og teste din søfarende udholdenhed og færdigheder.

Dodecanese, Lipsi. Foto: GNTO, arkiv

Se mere: Lipsi

 

Dykning - uforglemmelig undervandsoplevelse

Attica: Vægge, hulrum, undervandsgrotter og kløfter, rev, der er livlige og vrag der giver besøgende spektakulære billeder. Der er over 40 dykkerdestinationer i Attika-regionen. Erfarne dykkere kan organisere og nyde en dykker uge med 2-3 dyk om dagen, mens begyndere kan nyde deres første dykkeroplevelse under perfekte forhold og forelske sig i undervandsverdenen.

Alonissos, Old village. Foto: GNTO, Vasilis Drosakis

Se mere: Alonissos

 

Windsurfing i Lefkada

Havområdet Lefkada Island betragtes som et surferparadis og er den øverste destination for græske og udenlandske surfere. Vindretning og hastighed skiftes gradvist og stiger i de tidlige eftermiddagstimer i Vasiliki-stranden; området er et verdensberømt surfing spot, der er inkluderet i en top ti liste over surfing strande på hele kloden.

Foto: GNTO, archive

Se mere: Kykladerne


Lipsi, Dodecanese
. I følge myten er Lipsi en drømmeagtig scene, hvor et af de mest populære kapitler i Odysseen om Odysseus finder sted. I Lipsi, også kendt som Ogygia, fortryllede gudinden Calypso den frygtløse vandrer af havet, Odysseus, der overgav sig et stykke tid og blev tryllebundet på dette magiske sted. Sandhed eller legende? Det må du selv vurdere. 

 

 

Foto: GNTO, G. Rigoutsos

 

Alonissos: Første undervandsmuseum i Grækenland! 

Peristera-vraget blev opdaget i begyndelsen af ​​1990'erne og vil være det første, som den græske regering åbner for offentligheden i sommeren 2020. Skibet, som arkæologer mener var en stor athensk pram med amforaer fyldt med vin, sank sandsynligvis mod slutningen i det femte århundrede f.Kr. Vraget sidder nu ca. 30 meter under vandet, og historikere siger, at det er det største skib af sin art opdaget under havet.

Ionian, Lefkada. Foto: GNTO, G. Filippini

Se mere: Ionian Islands

 

Hav og sol på Kreta's fantastiske strande

De græske kyster er verdensberømte og yderst populære, fordi de er kendt for deres krystalklare vand såvel som for deres unikke mangfoldighed. Kretas uendelige kystlinje har adskillige strande, hvoraf de fleste er sandede og kendt for deres maleriske udsigt.

Kreta, Balos  Strand. Foto: GNTO, Militos

Se mere: Kreta

At være dig selv og nyde den græske livsstil - det er alt hvad du behøver at tænke på. For bag enhver ideel oplevelse er der en komplet protokol for din sikkerhed.

Destination Grækenland. Sundhed først.