Den Grønne Rejse - et seriøst alternativ

Vi ved det godt allesammen, men hvem gør noget ved det? Det gør vi, for vi tager det seriøst, at vi alle skal flyve mindre end vi er vant til. Vi har lige startet vores bureau, og vil - som udgangspunkt - tilbyde grønne rejser med tog. ‘Grønne pakker’ kalder vi det. Herudover tilbyder vi rejser til virksomheder og ‘rejser med indhold’, som kan være alt fra yoga til mad og vin.

Vi er på ingen måde hellige, og vi prædiker ikke, men vi kommer med nogle seriøse bud på, hvordan man kan rejse mere grønt, og udlede mindre CO2 end hvis rejserne var arrangeret med fly. 

Vi skal være et seriøst alternativ for dem, som gerne vil være med i kampen for et bedre klima og – ikke mindst – et bedre sted at vokse op for vores børn. Men vi prædiker ikke moral overfor nogen og løfter ingen pegefingre. Vi tilbyder nogle alternative produkter, som man så kan vælge fra eller til. På vores rejser har vi stor fokus på specielt transport, som i langt de fleste tilfælde er dér, hvor der udledes allermest CO2, når man rejser. Men indkvartering, aktiviteter, mad m.m. er selvfølgelig også noget vi kigger på og nærstuderer.

Mød os også på Rejsemessen for Aktiv Ferie og lyt til vores foredrag. Læs mere HER