Mere bæredygtighed på rejsen

Mere bæredygtighed på rejsen

på Rejsemessen for Kvalitetsrejser

Der bliver stillet mere og mere fokus på bæredygtighed på rejsen.

Tal og statistikker hvirvler rundt i medierne, på de sociale meder og i den offentlige debat.

Men hvad er egentlig op og ned i debatten og frem for alt; hvad kan man selv gøre som rejsende for at bidrage til en mere bæredygtig rejse?

Vagabond udgiver en gratis guide på Rejsemessen for Kvalitetsrejser om mere bæredygtighed på rejsen, hvor vi gennemgår de faktuelle sider af sagen og giver konkrete bud på, hvordan man kan rejse mere bæredygtigt.

Mindre Co2 udslip udgør en stor del af bæredygtighed, men bæredygtighed er mere end Co2. Verdensmålene for bæredygtighed udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FN’s 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst.

Det kan vi godt forholde os til her på Vagabond, men det er ikke altid lige let at huske på 17 konkrete mål og 169 delmål, når man er ude at rejse.

Derfor udgiver vi en lille guide med gode, enkle og brugbare tips til den rejsende. Du vil bl.a. kunne læse om transport og hvorfor det altid er bedst at flyve direkte, om selve opholdet, om turismens enorme indflydelse omkring afskaffelse af fattigdom i mange dele af verden og hvordan du enten kan eller allerede bidrager, om CSR, om hoteller og resorts og meget mere.

Er der noget vi har overset? Sandsynligvis!

Derfor beder vi om din hjælp.

Hvis du ligger inde med en god ide, eller noget du har set på en af dine rejser, eller noget du har hørt om, så skriv til os. Måske finder det vej til guiden.

Send det endelig til os på mail redaktionen@vagabond.info.