Konkurrencer

Konkurrencen er slut og de tre vindere er blevet udtrukket

 

Bluetooth-højttaler Muvo 2C blev vundet af:

Folmer Kristensen, 9200 Aalborg SV

 

Halo blev vundet af:

Lili Britt Jacobsen, 2200 København N

 

Outlier sport blev vundet af:

Birgit Reimann, 4060 Kirke Såby

 

Alle tre vindere har fået direkte besked og præmierne sendes til dem direkte fra Creative.

 

Tak til alle som deltog.

Rejsemagasinet Vagabond

 

 

 

 

I denne uge kan du vinde de nye høretelefoner Outlier Sports fra Creative!

 

 

DELTAG HER!

 

Gør træningen sjovere med fjerlette In-Ear hovedtelefoner

Creatives nye trådløse Bluetooth-hovedtelefoner, Outlier Sports, er både fjerlette og svedafvisende. InEar-modellen er designet til at sidde godt og behageligt i øret, så man kan fokusere på sin træning uden at skulle bekymre sig om høretelefoner, der falder ud eller generer.

Lydbrandet Creative har i årevis været kendt for sine livsstils- og gamingprodukter som gaming-headsets, lydkort og Bluetooth-højttalere. Nu lancerer Creative et sæt høretelefoner udviklet specielt til brug i forbindelse med træning og sport. InEar-modellen Outlier Sports er trådløs og svedafvisende. Det gør høretelefonerne ideelle til træningsentusiaster og folk med en aktiv livsstil, der holder af at have musik i ørene, når løbeskoene skal luftes, eller der skal løftes vægt i fitnesscentret.

 

En god træningspartner

Creative Outlier Sports bygger på Creatives mangeårige erfaring med at producere god lyd til kræsne lyttere. Høretelefonerne er lydmæssigt designet, så de leverer detaljeret lyd med kraftig bas. De understøtter aptX-codec'en for lyd, så man får den bedst mulige trådløse afspilning, når Outlier Sports kobles til ens smartphone via Bluetooth. Derudover har hovedtelefonerne indbygget mikrofon, som understøtter HD Voice og ClearSpeech Engine-teknologi, så man har mulighed for at foretage opkald.

Når komfort og pasform er altafgørende

I forbindelse med hård fysisk træning er det vigtigt, at musikken i ørerne motiverer og gør det sjovere at træne – uden at man bliver afbrudt af høretelefoner, der generer eller falder ud. Derfor består Creative Outlier Sports af en række ergonomiske dele, der let kan udskiftes, så de passer til den enkelte. På den måde bliver høretelefonerne siddende i øret og slutter tæt i øregangen selv under selv de mest udfordrende aktiviteter, så man kan fokusere 100 pct. på sin træning.

Silikone-ørepropperne i Outlier Sports kommer med Creatives såkaldte ”AuraSeal”, som gør, at ørepropperne tilpasser sig øregangen og på den måde lukker af for fugt eller sved. Til hvert sæt medfølger tre forskellige størrelser, som kan tåle vask og er nemme at udskifte.

 

Øretelefonerne er desuden udstyret med en lille aftagelig ørekrog, der holder de små ørepropper på plads ved øregangen. De svedafvisende ørekroge er lavet af blødt silikone, så de er både fleksible og komfortable – og samtidig hårde nok til at sikre, at hovedtelefonerne bliver siddende. Der medfølger ørekroge i to forskellige størrelser, så man er sikker på en god pasform. Outlier Sports kan også bruges uden den lille ørekrog, når man ikke dyrker sport men blot lytter til musik fx i bussen på vej på arbejde.

 

Til de lange træningspas

Creative Outlier Sports er idelle selv under timelange træningssessioner eller maratonløb, hvor man sveder meget undervejs. Med en vægt på bare 15g er høretelefonerne behagelige af have på, men de er samtidig – deres begrænsede vægt til trods – udstyret med et indbygget batteri med op til 11 timers batteritid.

Derudover kommer Creative Outlier Sports med en række andre nyttige features som fx remotekontrol, der gør det nemt at skifte mellem numre og justere volumen samt en indbyget mikrofon til opkald, når hovedtelefonerne er forbundet til smartphonen via Bluetooth. Der medfølger også et vandafvisende etui i kunstlæder med plads til både høretelefoner og den medfølgende USB-oplader.

Hovedtelefonerne fås i tre farver: neongrøn, orange og midnatsblå.

 

Tekniske specifikationer

• Vægt (kun hovedtelefoner) 15 g.

• Farver Neongrøn, orange og midnatsblå

• Opkobling Bluetooth 4.1

• Bluetooth profiler A2DP, AVRCP, HSP, HFP, CVC

• Vand- og vejrmodstandsdygtig Svedafvisende IPX4-certificering

• Lyd codecs aptX, FastStream, SBC

• Batteritid 11 timer

• Opladning Micro USB• Drivere 6 mm Neodymium Magnet

• Frekvens 20Hz – 20kHz

• Impedans 16 Ohm

• Mikrofon Indbygget mikrofon med ClearSpeech Engine-

 

teknologi og HD Voice

• Remotekontrol Volume / musik / opkald

• Pakkeindhold Creative Outlier Sports

   Silikone ørepropper i tre størrelser (S, M, L)

   Ørekroge i to størrelser

   Mikro USB-kabel (0.3m)

   Etui I kunstlæder

 

Pris og tilgængelighed

Fra oktober 2016 kan Creative Outlier Sports købes online på www.creative.com til 549 kr.

For køb i butik, kontakt venligst din lokale forhandler.

For mere information om Creative Outlier Sports, besøg www.creative.com.

 

Om Creative

Creative er førende inden for digitale underholdningsprodukter og er særligt kendt for at have været med til at starte multimedierevolutionen med sine Sound Blaster®-lydkort. Med banebrydende lydløsninger, førsteklasses-højttalere, trådløse høretelefoner og bærbare medieenheder går virksomheden forrest inden for sit felt, og Sound Blaster har i dag en fanskare på over 400 millioner. Med flagskibsprodukter som Sound Blaster Roar og Sound Blaster Axx sigter Creative mod den nye mobile netværksgeneration ved at bygge bro mellem computere, smartphones og tablets. Takket være virksomhedens egne teknologier, innovativ hardware, applikationer og tjenester kan brugere opleve digital underholdning i høj kvalitet – når som helst og hvor som helst.