Magasinet

Vagabond har udgivet rejsemagasiner af højeste kvalitet siden 1994. Vi benytter de bedste journalister og nogle af verdens førende fotografer (bl.a. fra National Geographic USA), som skriver artikler fra nær og fjern og om alle former for rejser. Vagabond har journalister bosiddende i det meste af verden, som søger de autentiske oplevelser og guider vores læsere til endnu bedre kvalitets oplevelser.

Vagabond udkommer fire gange årligt på mellem 164 og 212 sider og koster 80,- i løssalg.   

 

 

undefined

 

 Tre udgaver af Rejsemagasinet Vagabond - normalpris: 240,-

To entrebilletter til Rejsemessen for Kvalitetsrejser: 240,-

I alt: 480,-

Rabat: 330,-

Pris kun: 150,-

Vagabond udkommer den 15. Maj, 1. Oktober og 28. December 2019.

Rejsemessen for Kvalitetsrejser afholdes i Øksnehallen i København lørdag den 19. og søndag den 20. oktober. Alle vores abonnenter modtager to fribilletter til en værdi af 240,- sammen med oktober udgaven af Vagabond. Læs mere om Rejsemessen for Kvalitetsrejse ved at klikke HER

 Opret dit abonnement, ved at udfylde nedenstående formular

NYHED! Nu kan du også betale med Forbrugsforeningens betalingskort. 

DET MED SMÅT: Dit abonnement kan til hver en tid opsiges eller ændres ved at sende en mail til abonnement@vagabond.info eller ringe på tlf.: 70 266 866 (hverdage fra klokken 12.00 til 14.00). Som abonnent får du endvidere adgang til vores selvbetjeningsside, hvor du selv kan opsige eller ændre dit abonnement, ændre adresse osv. Ved udløb fortsætter dit abonnement med tre udgaver for 200,- Samtlige priser er inkl. moms og porto. Der tilkommer ingen ekstra gebyrer for vores abonnenter.