Aktiv Ferie Lokomotivværkstedet

AKTIV FERIE I LOKOMOTIVVÆRKSTEDET
Lørdag og søndag den 9. marts 10. marts 2019 fra kl. 10.00 til 17.00.
VELKOMMEN TIL AKTIV FERIE
På Aktiv Ferie vil du have mulighed for at lytte til foredrag, afprøve en lang række aktiviteter, indhente information og inspiration om aktive ferier, og afprøve og anskaffe udstyr målrettet aktive ferier.

Vi glæder os til at se dig!

Aktiv Ferie afholdes i Lokomotivværkstedet, som opdeles i forskellige områder:
FOREDRAG
I foredragssalen afholdes en serie foredrag om aktive ferier. Alle foredrag er gratis, når man har en entrebillet. Du vil blandt andet kunne opleve Jysk Rejsebureau, Topas Rejser, Kipling Rejser, Vagabond Tours og Vitus Rejser fortælle om deres bedste bud på en aktiv ferie.
Læs mere om foredragene på vagabond.info.
REJSER
De førende rejsebureauer inden for aktiv ferie tilbyder rådgivning og rejser inden for alle former for aktiv ferie. Det kan være, at du skal på din første dykkertur, men mangler erfaring og certifikat. Måske elsker du at vandre, men mangler information om ruter som passer til dine behov. Alt dette og mere til kan du få vejledning og infor­mation om fra eksperterne bag de forskellige rejsebureauer.
Se hele udstilleroversigten på vagabond.info.
AKTIVITETER
Skal du i gang med at vandre? Vil du vide mere om standup paddle board? Skal du prøve Camino-ruten eller vandre op ad Kilimanjaro? Vil du tale med en ekspert om vandresko og vandrestøvler? Eller vil du prøve en cykelferie? Eller vil du prøve forskellige rygsække af, for at finde den helt rigtige til dig?
Der er mange forskellige aktiviteter på Aktiv Ferie.
Læs om dem alle sammen på vagabond.info.
STÆRK KROP PÅ REJSEN
I dette område deltager selvstændige kiropraktorer, mas­sører og alternative behandlere, som tilbyder muligheden for at prøve gratis behandlinger og modtage undervisning i forskellige øvelser, man kan lave før, under og efter rejsen.
UDSTYR
De bedste brands og de dygtigste udstyrseksperter tilbyder rådgivning og test af deres udstyr. Der vil være mange muligheder for at afprøve forskelligt udstyr.
Læs mere på vagabond.info.
REJSEMÅL
Spændende rejsemål – lige fra Grækenland til Kenya og fra Nepal til Kroatien – tilbyder information om forskellige former for aktive ferier på deres rejsemål.
CAFE
Vi har sammensat en særlig menu bestående af friske og sunde råvarer, som giver dig det nødvendige boost, så du har tilpas energi til at deltage i eventen Aktiv Ferie.
DATO OG ÅBNINGSTIDER

Lørdag den 9. marts kl. 10.00-17.00.

Søndag den 10. marts kl. 10.00-17.00.

ENTRÉ: 100,-
Køb din billet i forsalg på vagabond.info og spar 40 procent (børn under 12 år kommer gratis ind i følgeskab med en voksen).
ADRESSE

Lokomotivværkstedet. Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV 

Lokomotivværkstedet ligger cirka 700 meter fra Fisketorvet og lidt mere end en kilometer fra Dybbølsbro station.

FIND OS PÅ FACEBOOK

www.facebook.com/AktivFerieEvent

Der løber altid mange opdateringer ind til et event som Aktiv Ferie. Det kan være nye tiltag, nye udstillere, nye foredrag og aktiviteter. Vi opfordrer derfor alle vore gæster til at besøge vagabond.infoi dagene op til eventen for at få en opdateret oversigt.

 

5 TIP TIL EN BEDRE OPLEVELSE

1. Foredrag

Der er begrænset antal pladser i foredragssalene. Hvis der er et foredrag, du brænder for at høre, så sørg for at komme, når dørene til salen åbnes. Se hele foredragsprogrammet på messesiderne påwww.vagabond.info og print programmet ud.

2. Garderobe

Ved receptionen ligger en bemandet garderobe. Det koster 20 kr. pr. person at hænge overtøjet.

3. Opdateringer

Der løber altid mange nyheder ind fra udstillerne i løbet af de sidste 14 dage. De nyheder er tilgængelige på vores portal www.vagabond.info. Klik ind på siden og klik på menupunktet ’Messer’ og dernæst ’Aktiv Ferie i Lokomo­tivværkstedet’ for de seneste opdateringer.

4. Offentlig transport

Du kan tage S-toget til Dybbølsbro station.

5. Parkering

Du kan parkere ved Lokomotivværkstedet, Otto Busses vej 5A, 2450 København SV.

Aktiv Ferie i Lokomotivværkstedet arrangeres af Danmarks største rejsemagasin, Vagabond.

Din entrebillet gælder én dag for én person. Ubenyttede entrebilletter kan ikke refunderes.

 

NYHED I 2019

Loppemarked for friluftsudstyr

Har du et liggeunderlag i overskud? Skal du have solgt din kano? Er dit telt blevet for småt? Eller leder du selv efter brugt udstyr? I år har vi et loppemarked på aktiv Ferie, hvor alle, der har købt en entrebillet, kan sælge eller købe udstyr til den aktive ferie. Det kræver kun, at man kø­ber en entrebillet og tilmelder sig på forhånd.

Læs mere på vagabond.info

 

SPAR 40% Køb din billet HER