Aktiv Ferie Lokomotivværkstedet

AKTIV FERIE I LOKOMOTIVVÆRKSTEDET
Lørdag og søndag den 9. marts 10. marts 2019 fra kl. 10.00 til 17.00.
VELKOMMEN TIL AKTIV FERIE I LOKOMOTIVVÆRKSTEDET
At kombinere vores ferierejse med at være aktiv, er efterhånden ikke bare en trend, men noget vi alle holder af. Selvom en daseferie ved poolen er dejligt, går der som regel ikke mere end et par dage, så er der noget som trækker i os - vi vil ud og opleve, ud og vandre, ud på cyklen, ud at løbe, ud på et paddleboard eller måske prøve et yoga kursus af..
På Aktiv Ferie vil du have mulighed for at afprøve en lang række aktiviteter, indhente information og inspiration, lytte til foredrag og afprøve udstyr.
Vores event afholdes i Lokomotivværkstedet, som opdeles i forskellige områder:
REJSER
De førende rejsebureauer indenfor aktiv ferie vil tilbyde rådgivning og rejser indenfor alle former for aktiv ferie. Det kan være, at du skal på din første dykkertur, men mangler erfaring og certifikat. Måske elsker du at vandre, men mangler information om ruter som passer til dine behov. Alt dette og mere til kan du få vejledning og information om fra eksperterne bag de forskellige rejsebureauer.
REJSEMÅL
De mest spændende rejsemål, lige fra Frankrig og Grækenland til Canada, Nepal og Marokko, vil tilbyde information om forskellige former for aktiv ferie på deres rejsemål.
UDSTYR
De bedste brands og de dygtigste udstyrseksperter vil tilbyde rådgivning og test af deres udstyr. Der vil være mange muligheder for at afprøve forskelligt udstyr.
SUND PÅ REJSEN
I dette område deltager selvstændige kiropraktorer, massører og alternative behandlere, som tilbyder muligheden for at prøve gratis behandlinger og modtage undervisning i forskellige øvelser man kan lave før, under og efter rejsen.
FOREDRAG
I foredragssalen vil der blive afholdt forskellige foredrag. Alle foredrag er gratis for vores gæster og der vil blive tilbudt foredrag fra alle områder af aktiv ferie.
CAFE
Vi har sammensat en særlig menu bestående af friske og sunde råvarer, som giver et nødvendigt boost til vores gæster, så de har tilpas energi til at deltage i eventen Aktiv Ferie.
DATO OG ÅBNINGSTIDER
Lørdag og søndag den 9. marts 10. marts 2019 kl. 10.00 - 17.00.
Entré: 100,-
STED
Lokomotivværkstedet
Adresse: Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV
Lokomotivværkstedet er beliggende cirka 700 meter fra Fisketorvet og lidt mere end en kilometer fra Dybbølsbro station.
TRANSPORT
S-tog fra Hovebanegården Linje A, B, C, E og H til Dybbølsbro station, samt buslinje 30.
Parkering