Aktiviteter

Her kan du læse om nogle af de mange aktiviteter, som fandt sted i 2019. Siden opdateres fra den 1. august med aktiviteter i 2020.

 

 

PAPUGA CYKELREJSER

Tilbyder rabat på udvalgte vandre- og cykelrejser, men kun i weekenden og kun på Aktiv Ferie i Lokomotivværkstedet.

Besøg dem på stand 34 og hør nærmere. 

 

 

DYKCEN

Hos DYKCEN på messestand 22 står vi klar til at give dig og din familie gode råd og vejledning til din næste snorkel eller dykkeroplevelse.

Du kan også købe noget af det lækre kvalitetssnorkeludstyr, som forhandles i butikken.

Vi har selvfølgelig taget nogle gode messetilbud med, på blandt andet snorkelsæt, fuldface masker, solbeskyttende tøj og det nye Garmin dykkerur MK1

Garmin MK1 er det første ur du kan bruge til alle dine fritidsaktiviteter, fra dykning til bjergbestigning, eller måske golf.

På standen har vi selvfølgelig også en konkurrence, som du måske bliver den heldige vinder af.

 

FRILUFTSLAND 

Friluftsland byder velkommen på messestand 1A på Aktiv Ferie messe, hvor du kan blive godt klædt på til din næste aktive ferie med råd og vejledning fra vores erfarne og kyndige medarbejdere.

Du kan bl.a. prøve vandrestøvler af på vores test-vandresti, teste vandrerygsække og få vejledning til indstilling af disse samt smage på lækre frysetørrede retter.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende weekend i friluftslivets tegn!

 

 

DANSK VANDRELAUG:

På Dansk Vandrelaug stand 14 der vil være tre eksperter som vil uddele trykt informationsmateriale og rådgiver gerne i spørgsmål om vandring i forskelligt terræn, om udstyr osv. .

 

 

KITEDANMARK

Vi fylder de gamle smørregrave i Lokomotivværkstedet med vand, så der er mulighed for at prøve stand-up paddleboards m.m.

På KiteDanmarks stand har du mulighed for SUP opvisning/SUP testing.

Vi fremviser vores topmodeller af SUP boards i bassinet.

Der er mulighed for at teste vores SUP boards, 15 min. varighed kl. 12.30 og 15.30 både lørdag og søndag.

Henvend dig i vores stand 1F og bliv skrevet op.

OBS. Det er først til mølle og max. antal er 10 personer. (12.30 = 10 pers, 15.30 = 10 pers)

  

VAGABOND TOURS

På vores stand 46 vil der være mulighed for at snakke med vores turleder på Caminoen, som kommer med råd, tips og vejledning til vandring på Caminoen.

Turlederen holder oplæg omkring udstyr til vandring – Der vil også være mulighed for at komme hen og spørge turlederen til råds om udstyr uden for oplæggene.

 

Hotel Christiansminde

På Hotel Christiansminde i Svendborg finder du de perfekte rammer for en aktiv ferie. Hotellet er beliggende ned til Det Sydfynske Øhav, som byder på havkajakmuligheder, du ikke finder andre steder i Danmark. Dette kan du høre mere om lørdag kl. 13.50 i Sal A, hvor Frederik Laursen fra Lifeplan Kajak & Friluftsliv fortæller om kajakoplevelser i Øhavet. Du kan træffe Frederik på stand 41 hele lørdagen, og vil du se hvordan han selv mestrer kajakken, kan du se det i bassinet lørdag kl. 12 og kl. 15.

Er du mere til MTB oplevelser har du mulighed for at høre Mads Weidemann fra MTB-Akademiet fortælle om de fede spor på Sydfyn. Det foregår søndag kl. 15.10 i Sal A. Vil du have gode tips fra Mads, vil han være at træffe på stand 41 søndag fra kl. 12.

 

 

 

REJSEMAGASINET VAGABOND

De første 5.000 gæster modtager den nyeste udgave af Vagabond (værdi 80,-)

Vagabond har udgivet rejsemagasiner siden 1994 og har altid garanteret højeste kvalitet, viden og inspiration, ved at benytte de bedste journalister og nogle af verdens førende fotografer, som skriver artikler fra nær og fjern og om alle former for rejser.

Den udgave som uddeles i weekenden har lidt flere artikler om aktiv ferie end normalt.