Aktiviteter

VW

Folkevogn har en fantastisk tradition for at skabe autocampere og stiller op med de nyeste California modeller, som faktisk er så nye, at de aldrig har været på Sjælland, men de tager også "Ingeborg" med.

 

Du kan møde California ekspert, Jens Thomsen, som har bred erfaring med Volkswagen. I mere end 14 år har Jens været tilknyttet Volkswagen, og har en stor passion for mærket. Jens er uddannet skov og landskabsingeniør, og har en stor interesse for natur og jagt. Her kommer Volkswagen California virkeligt til sin ret, da den ofte indfrier forventningerne, til folk med naturinteresser. Ikke kun i forhold til mobilitet, men også frihed.  

 

Der vil være mulighed for at kigge på og gå ind i alle de nye modeller, men Ingeborg bliver der passet ekstra godt på. Nok Se men ikke Røre, når det kommer til Ingeborg. 

 

 

DYKCEN

Dykkercentret DYKCEN kommer igen i år med lækkert udstyr til Jeres næste snorkel og/ eller dykkereventyr.

DYKCEN har alt i udstyr til både børn og voksne, og fører kun produkter af høj kvalitet, men til virkelig gode priser.

Gennem mere end 30 år har DYKCEN hjulpet kunder til fantastiske oplevelser under overfladen.

På messen i år har vi taget nogle af de mest populære produkter med til skarpe messepriser.

Vi har også, som noget nyt, taget nogle fantastiske rejseting med, som enhver har brug for.

Kig forbi og bliv fristet.

 

FRILUFTSLAND 

Friluftsland byder velkommen på Aktiv Ferie messen, hvor du kan blive godt klædt på til din næste aktive ferie med råd og vejledning fra vores erfarne og kyndige medarbejdere.

Du kan bl.a. prøve vandrestøvler af på vores test-vandresti, teste vandrerygsække og få vejledning til indstilling af disse samt smage på lækre frysetørrede retter.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende weekend i friluftslivets tegn!

 

VAGABOND TOURS

På vores stand vil der være mulighed for at snakke med vores turleder på Caminoen, som kommer med råd, tips og vejledning til vandring på Caminoen.

Turlederen holder oplæg omkring udstyr til vandring – Der vil også være mulighed for at komme hen og spørge turlederen til råds om udstyr uden for oplæggene.

 

Hotel Christiansminde

På Hotel Christiansminde i Svendborg finder du de perfekte rammer for en aktiv ferie. Hotellet er beliggende ned til Det Sydfynske Øhav, som byder på havkajakmuligheder, du ikke finder andre steder i Danmark.  

 

På standen TO HALVØER fyldt med aktiviteter og oplevelser, byder vore svenske naboer på herlige lokale smagsprøver. Kom og smag æblemost og chips fra de lokale gårde på Kullahalvön og Bjärehalvön.

Eksperterne på standen står klar til at fortælle om den mange oplevelser og deler ud af deres enorme viden indenfor de bedste vandrings- cyke—og oplevelses-tips. Kom og hent dit kort til dit næste eventyr.

I standen To halvøer fyldt med aktiviteter og oplevelser har du chancen for at vinde fantastiske præmier; overnatninger på hoteller, cykelpakker og oplevelser på Kulla-halvøen og Bjäre-halvøen. 

 

Explore

Explore tilbyder 500 kr. rabat på alle Explore ture samt deltagelse i rejsegavekort på kr. 2.500 ved besøg på stand 26 og tilmelding til Explore´s nyhedsbrev.

 

 

NBC – Niels Brændekilde Hos NBC står de klar til at dele ud af al deres entusiasme omkring ferielivet i en autocamper. Hos NBC i Jels har man siden 1987 både solgt og serviceret autocampere på eget værksted. Med til messen har de 2 af slagsen, som både kan købes eller lejes til din næste ferie på landevejene. Og i deres 1100 m2 store udstillingshal i Jels i Sønderjylland har de ca. 20 autocampere, så du skal nok kunne finde en autocamper, der opfylder netop dine behov. Hvad med at leje en autocamper og køre med hele familien på skiferie i Østrig? Eller måske solskinsferie i Kroatien? Eller hvad med en weekendtur til Skagen eller Harzen? Mulighederne er mange. Noget – som de fortæller hos NBC – der er meget populært, er også at leje en autocamper og køre til Le Mans i Frankrig. Det giver en frihed at holde ferie i en autocamper, for du kan køre lige derhen, hvor det passer dig, og hele familien er tæt samlet.

 

 

Travelmore

Hos Travelmore brænder de for at rejse. Dette skinner tydeligt igennem, når man besøger deres rejsesite travelmore.dk. Her kan du finde masser spændende rejseartikler, beskrivelser af et væld af rejsedestinationer, rejsetilbud og meget mere. På Travelsmores stand kan du deltage i lodtrækningen om 2 flybilletter til New Delhi til en værdi af knap 11.000 kr. Så kom forbi Travelmore på messen, så du kan sikre sig et lod i konkurrencen.

 

 

 

 

På Opdag Verden standen kan du få inspiration til at komme i gang, eller videre, med dit friluftsliv, din vandring eller havkajak. Her er mulighed for at tage en snak med en af Opdag Verdens turudviklere eller en turleder for at høre mere om alle mulighederne i medlemsklubben.

 

Christiansminde

Kl. 12 og kl. 15   i bassinet  begge dage     Se Frederik mestre havkajakken, - og drøm dig til en tur i øhavet. Du træffer også Frederik begge dage på stand 41, hvor han giver gode råd og besvarer spørgsmål om kajakferie og -udstyr.

 

Dead Horse Adventure

På Dead Horse Adventure’ stand tænder vi op for lejrbålet og hyggen er i centrum, vi har skabt et hyggeligt område hvor du helt uformelt kan møde Eddi og Hannah der er experter i at rejse rundt ”off the beaten path” i USA.

Dead Horse Adventures levere nemlig en helt ny måde at man opleve Amerika og de to fantastiske stater Colorado og Utah på, vi læsser vores 4 hjulstrækkere med alt i camping og bevæger os på en hjerte rejse dybt ind i det Amerikanske bagland.