Aktiviteter

 

 

Apollo

Apollo Sports er kendt for sine mange sports og aktivitetshoteller, som tilbyder en stor og mangfoldig palet af aktiviteter for alle aldersgrupper. Er du motionist, trainaholic, professionel eller eliteudøver – så kig forbi vores stand og hør om de mange muligheder. Der er plads til alle, der elsker at træne og være aktive uanset niveau. Vi tilbyder holdtræninger for dig, der vil udfordres, men også for dig, der vil tage den lidt mere med ro. Du bestemmer selv, hvor meget du vil deltage i. Forestil dig en uge, hvor du sammen med vennerne, veninderne, familien eller kollegaerne får mulighed for at få pulsen op på vores holdtræninger, finde din indre balance gennem yoga og mindfullness, blive undervist af en dygtig og motiverende instruktør eller prøve kræfter med nye aktiviteter og sportsgrene. Mulighederne er mange, så kig forbi og få en god snak med os på standen. Vi glæder os til at se dig

VW

”Mød os i Auto-Camper området, hvor vi udstiller følgende bilmodeller:

VW Caddy California kort model, VW California Ocean samt VW California-“Rugbrødet”, VW California´s DNA.

 

Jens Thomsen er vores California-ekspert og har en bred erfaring med salg af Volkswagen.

I mere end 16 år har Jens været tilknyttet Volkswagen salg og han har en stor passion for mærket.

Jens er uddannet skov- og landskabsingeniør og har stor interesse for natur og jagt.

Volkswagen California er pefekt som livsstilsbil for bilkøbere, der ønsker kombinationen mellem køreglæde, perfekt brug til hverdagskørsel samt

forventninger til oplevelser samt livsstil via ferie- og fritidsinteresser.”

 

 

 

 

FRILUFTSLAND 

Friluftsland byder velkommen på Aktiv Ferie messen, hvor du kan blive godt klædt på til din næste aktive ferie med råd og vejledning fra vores erfarne og kyndige medarbejdere.

Du kan bl.a. prøve vandrestøvler af på vores test-vandresti, teste vandrerygsække og få vejledning til indstilling af disse samt smage på lækre frysetørrede retter.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende weekend i friluftslivets tegn!

 

 

 

På standen TO HALVØER fyldt med aktiviteter og oplevelser, byder vore svenske naboer på herlige lokale smagsprøver. Kom og smag æblemost og chips fra de lokale gårde på Kullahalvön og Bjärehalvön.

Eksperterne på standen står klar til at fortælle om den mange oplevelser og deler ud af deres enorme viden indenfor de bedste vandrings- cyke—og oplevelses-tips. Kom og hent dit kort til dit næste eventyr.

I standen To halvøer fyldt med aktiviteter og oplevelser har du chancen for at vinde fantastiske præmier; overnatninger på hoteller, cykelpakker og oplevelser på Kulla-halvøen og Bjäre-halvøen. 

 

 

 

NBC – Niels Brændekilde Hos NBC står de klar til at dele ud af al deres entusiasme omkring ferielivet i en autocamper. Hos NBC i Jels har man siden 1987 både solgt og serviceret autocampere på eget værksted. Med til messen har de 2 af slagsen, som både kan købes eller lejes til din næste ferie på landevejene. Og i deres 1100 m2 store udstillingshal i Jels i Sønderjylland har de ca. 20 autocampere, så du skal nok kunne finde en autocamper, der opfylder netop dine behov. Hvad med at leje en autocamper og køre med hele familien på skiferie i Østrig? Eller måske solskinsferie i Kroatien? Eller hvad med en weekendtur til Skagen eller Harzen? Mulighederne er mange. Noget – som de fortæller hos NBC – der er meget populært, er også at leje en autocamper og køre til Le Mans i Frankrig. Det giver en frihed at holde ferie i en autocamper, for du kan køre lige derhen, hvor det passer dig, og hele familien er tæt samlet. 

  

 

 

 

 

 

 

Travelmore

Hos Travelmore brænder de for at rejse. Dette skinner tydeligt igennem, når man besøger deres rejsesite travelmore.dk. Her kan du finde masser spændende rejseartikler, beskrivelser af et væld af rejsedestinationer, rejsetilbud og meget mere. På Travelsmores stand kan du deltage i lodtrækningen om 2 flybilletter til New Delhi til en værdi af knap 11.000 kr. Så kom forbi Travelmore på messen, så du kan sikre sig et lod i konkurrencen.

 

 

 

 

På Opdag Verden standen kan du få inspiration til at komme i gang, eller videre, med dit friluftsliv, din vandring eller havkajak. Her er mulighed for at tage en snak med en af Opdag Verdens turudviklere eller en turleder for at høre mere om alle mulighederne i medlemsklubben.

  

Gjøa Travel - Stand 6 - Gianni Nancesi og Klaus Nordvig Andersen,

Kom og få en inspirerende rejsesnak om Italien og Spanien med Gianni Nancesi fra Gjøa Travel. Gianni taler flydende dansk, og har guidet danskere på vandre- og cykelrejser i Italien i knap 25 år. Rejserne har dækket det meste af Italien fra nord til syd incl. Sardinien og Sicilien. Giannis store viden om sit hjemlands kultur, historie og traditioner bliver begejstret formidlet til rejsedeltagerne. Gianni holder rejseforedrag om Italien og Spanien kl.11.40 – 12.10 lørdag i Foredragssal B og søndag kl.12.20 – 12.50 ligeledes i Foredragssal B.

Mød Gianni Nancesi og Klaus Nordvig Andersen på Gjøa Travel stand 6, lørdag den 19 og søndag den 20 marts.

Penguin Travel

 

Skal du på vandreferie - på rideferie - på cykelferie, så besøg os først.

Vi har nemlig brugt godt 40 år på at finde de rigtige steder til de rigtige priser og med oplevelsesgaranti. Vi har 100+ vandreferier på egen hånd og en bred vifte af cykel- og rideferier i hele Europa.


Planlægger du en større rejse, så kom og hør mere om vores rundrejser i små grupper med turleder, der er samlet under hatten "Det bedste af... Jordan, Kenya, Bolivia”. Se flere her


Og som altid kan du få in-sider tips om Bulgarien og Balkan, Silkevejen, Stan-landende, Rusland, og togene, der stadig kører på Den Transsibiriske Jernbane.

 

Vi holder foredrag lørdag og søndag om vores ”Unndiscovered destinations” - rejser til steder, du sikkert ikke drømmer om at besøge. Klik HER

 

 

MTB-Adventure tilbyder vores gæster unikke MTB-eventyr i Europa og Sydafrika. 
Vores eneste fokus er at udvikle udfordrende, men sikre, MTB-ferieture – fra A til B – i spændende og krævende terræn, med flot natur, god MTB og hyggelige overnatningssteder, .
Vi vælger aldrig ruter eller hoteller, som vi ikke selv har testet og som vi ikke glæder os til at cykle/besøge igen.
Det hårde arbejde og de mange tusinde km i sadlen, på jagt efter nye, spændene eventyr, har givet os mange 5-stjernede anmeldelser og stamgæster, som vi har fornøjelsen at byde velkommen, år efter år.
Det er din sikkerhed for at du også vil nyde en tur med os hvor: 
"Du træder pedalerne, vi sørger for resten" 

VIND en MTB-Ferie - på vores stand #20, kan du deltage i konkurrencen om en GRATIS MTB-ferietur, vi ses i sporet.