Aktiviteter

VW

Folkevogn har en fantastisk tradition for at skabe autocampere og stiller op med de nyeste California modeller, som faktisk er så nye, at de aldrig har været på Sjælland, men de tager også "Ingeborg" med.

 

Du kan møde California ekspert, Jens Thomsen, som har bred erfaring med Volkswagen. I mere end 14 år har Jens været tilknyttet Volkswagen, og har en stor passion for mærket. Jens er uddannet skov og landskabsingeniør, og har en stor interesse for natur og jagt. Her kommer Volkswagen California virkeligt til sin ret, da den ofte indfrier forventningerne, til folk med naturinteresser. Ikke kun i forhold til mobilitet, men også frihed.  

 

Der vil være mulighed for at kigge på og gå ind i alle de nye modeller, men Ingeborg bliver der passet ekstra godt på. Nok Se men ikke Røre, når det kommer til Ingeborg. 

 

 

DYKCEN

Hos DYKCEN står vi klar til at give dig og din familie gode råd og vejledning til din næste snorkel eller dykkeroplevelse.

Du kan også købe noget af det lækre kvalitetssnorkeludstyr, som forhandles i butikken.

Vi har selvfølgelig taget nogle gode messetilbud med, på blandt andet snorkelsæt, fuldface masker, solbeskyttende tøj og det nye Garmin dykkerur MK1

Garmin MK1 er det første ur du kan bruge til alle dine fritidsaktiviteter, fra dykning til bjergbestigning, eller måske golf.

På standen har vi selvfølgelig også en konkurrence, som du måske bliver den heldige vinder af.

 

FRILUFTSLAND 

Friluftsland byder velkommen på Aktiv Ferie messen, hvor du kan blive godt klædt på til din næste aktive ferie med råd og vejledning fra vores erfarne og kyndige medarbejdere.

Du kan bl.a. prøve vandrestøvler af på vores test-vandresti, teste vandrerygsække og få vejledning til indstilling af disse samt smage på lækre frysetørrede retter.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende weekend i friluftslivets tegn!

 

 

DANSK VANDRELAUG

Hos Dansk Vandrelaug der vil være tre eksperter som vil uddele trykt informationsmateriale og rådgiver gerne i spørgsmål om vandring i forskelligt terræn, om udstyr osv. .

 

VAGABOND TOURS

På vores stand vil der være mulighed for at snakke med vores turleder på Caminoen, som kommer med råd, tips og vejledning til vandring på Caminoen.

Turlederen holder oplæg omkring udstyr til vandring – Der vil også være mulighed for at komme hen og spørge turlederen til råds om udstyr uden for oplæggene.

 

Hotel Christiansminde

På Hotel Christiansminde i Svendborg finder du de perfekte rammer for en aktiv ferie. Hotellet er beliggende ned til Det Sydfynske Øhav, som byder på havkajakmuligheder, du ikke finder andre steder i Danmark.  

 

På standen TO HALVØER fyldt med aktiviteter og oplevelser, byder vore svenske naboer på herlige lokale smagsprøver. Kom og smag æblemost og chips fra de lokale gårde på Kullahalvön og Bjärehalvön.

Eksperterne på standen står klar til at fortælle om den mange oplevelser og deler ud af deres enorme viden indenfor de bedste vandrings- cyke—og oplevelses-tips. Kom og hent dit kort til dit næste eventyr.