Eksperterne

På standen TO HALVØER fyldt med aktiviteter og oplevelser, vil der være flere virksomheder og eksperter fra Kullahalvön och Bjärehalvön. Kom og mød:

Vallåsen Bike Park

Om vinteren kan du stå på ski i Vallåsen, men om sommeren gælder det cykling. Mød personalet som arbejder på Vallåsen og hør dem fortælle om bl.a. downhillcykling.

 
Kullabergsguiderna

Det myteomspundne Kullaberg tilbyder mange oplevelser.

Kullabergsguiderna er dem som kender området bedst og de kan tage dig med ud på nogle oplevelser, som du sent vil glemme.

Pensionat Strandgården i Mölle

Siden pensionatet startede for mere end 100 år siden, er alt forandret. Og så alligevel ingenting.

På Strandgården i Mölle kan du nyde roen, en meget afslappet stemning og selvfølgelig lokalt producerede fødevarer.

 

Vandrings- / cykeleksperter

Vi har vores bedste vandring- og cykel-eksperter med, som kan give tips til de bedste ture og stop på turen.

 

 

Ski Total

 

Mød SKI TOTAL’s eksperter Camilla, Kasper og Natasja på stand 9 og hør meget mere om aktiv sommerferie og ACTION & WELLNESS sommerferie, hvor du kan deltage i de fedeste aktiviteter og forkæle dig selv med masser af wellness.

 

 

Få meget mere at vide om aktiviteterne i vores ugeprogram, der er fyldt med action, sport, spænding, sjov og hygge for hele familien.

 

Og vi tilbyder 15% messerabat på ACTION & WELLNESS sommerferie

 

 

EKSPERT

EXPLORE 

Small Group Adventures for både par og solorejsende

Brian Holm Otte, aktiv naturelsker

Personligt banker hans hjerte for natur og dyreliv. Som ung cyklede han jorden rundt på 18 måneder til fordel for WWF, Verdensnaturfonden, men elsker også vandreture, kanosejlads, skiløb og dykning (hvis vandet er mere end 20 grader). Brian har formidlet Explore rejser i snart 30 år og ikke overraskende stor fan af måden Explore tænker bæredygtige rejser på i respekt for naturen og med mest mulig støtte lokalt.

 

 

Opdag Verden 

Jes Lindrum Brinch

Partner og aktivitetsansvarlig i Opdag Verden

 

 

Jes har rejst, og dyrket friluftsliv, i over 40 lande og bruger i dag sin viden som aktivitetsansvarlig på Opdag Verden. Han har bred erfaring med rejser fra sine egne eventyr, men også fra de hundredevis af ture han har designet og arrangeret gennem årene i Opdag Verden.

DYKCEN har mange eksperter ansat, til at varetage både erhvervskunder og private kunder.

På denne stand vil Henrik stå klar til at give Jer gode råd om det korrekte udstyr til snorkelferie og dykkerferien, om I er nybegynder eller garvede.

Henrik dyrker undervandsjagt, snorkling, svømning, camping og har desuden også mere end 15 års erfaring fra Outdoor branchen.

Du kan derfor få masser af gode råd og ideer til hvordan man kan kombinere snorkel og dykkeroplevelser sammen med andre naturoplevelser på rejsen.

Så kom forbi og blive inspireret til en spændende aktiv sport, der kan dyrkes både herhjemme og på ferien og som passer til alle aldre.