Foredrag Adventure Holidays

SCROLL NED AF SIDEN FOR AT SE ALLE VORES FEM FOREDRAG ELLER BENYT MENUEN TIL VENSTRE

 

New Zealand inkl. stopover 4 dage i Sydney – 24 dages rundrejse med 2 danske rejseledere

Tid og Sted:

Lørdag den 26. September. 2020, kl. 11.40 i Sal D

Søndag den 27. September. 2020, kl. 11.40 i Sal D 

Foredragsholder:

Ole Fryd Jensen, Adventure Holidays 

Vi starter turen i Sydney med rundvisning i Sydney Operahus, Darling Harbour, havnerundfart, Sydney Tower mm. Vi bor i The Rocks, som ligger dejlig centralt og tæt ved operahuset.

Mange betragter New Zealand som verdens flotteste land med de smukkeste naturområder. Det kan være svært at være uenig heri. Vi besøger både Sydøen og Nordøen og har udvalgt områder, som er et ”must see” at opleve, når man er ”Down under” og besøger Kiwiernes land.

Vi skal på overnatnings-Cruise på den fantastiske fjord Doubtful Sound. Vi går i den danske  guldgraver Peter Anholms fodspor og besøger Sippers Canyon. Her skal vi på riverrafting og jetbådstur.

Vi går bl.a. den flotte og kendte vandretur ”Hooker Valley Track” ved Mount Cook Nationalpark, et stykke af den 71 km lange vandretur ”Queen Charlotte Track”. Højdepunket er vulkanturen Tongairo Crossing ved Tongairo Nationalpark.

Vi skal på 6-timers naturoplevelsestur hvor vi udforsker Otago halvøen, hvorvi finder de gul- og blåøjede pingviner, sæler, de store New Zealandske søløver og ser royal albatrosser fugle med et vingefang på over 3 meter.

Vi har lagt hovedvægten på Sydøen. Maori-kulturen oplever vi på tætteste hold på Nordøen – her er vi sammen med en Maori-stamme i to dage.

Alle måltider er inkluderet.

Stort aktivitetsprogram med mulighed for kajak, flere gå- og vandreture.

 

Ecuador – Amazonas & Unik Galapagos ø-hop i 8 dage – 20 dages rundrejse med 2 danske rejseledere                                                          

Tid og sted:

Lørdag den 26. September 2020, kl. 13.50 i Sal D

Foredragsholder:

Ole Fryd Jensen, Adventure Holidays

Vi besøger den frodige Amazon-jungle med heldags sejltur på Napo River. Vi bor på en dejlig jungle-lodge med fantastisk atmosfære og stemning, og skal selvfølgelig på junglehike samt kanotur for at se dyr og fugle. Vi oplever Andesbjergene med høje vulkaner og sneklædte tinder, Ækvatorlinjen samt den flotte hovedstad Quito, hvor vi skal se og opleve den gamle bydel.

Vi besøger Sydamerikas største dyre- og håndværksmarked i Otavallo og skal på flere flotte gå- og vandreture bl.a. på vulkanen Cotacatchi. Vi skal besøge de varme kilder i Papallacte – hvor vi skal på vandretur samt se efter områdets mange kolibrier. 

Vi dykker ned i den farvestrålende indianerkultur samt Ecuadors store blomster- og planterigdom.

Vi slutter turen med ”The Grande Finale” – 8 dages helt Unikt ø-hop – på Galapagos øerne. Vi besøger 5 af øerne og oplever deres forskellighed samt lokalbefolkningens charme.

På Galapagos skal vi snorkle ad flere omgange, sejle i kajak, på cykeltur, vandretur til vulkanerne Sierra Negra samt Chico vulkanen

Vi bor på øerne San Christobal, Isabella samt Santa Cruz. 

Alle måltider er inkluderet.

Stort aktivitetsprogram inkluderet med snorkelture, flere gå- og vandreture samt cykelture.  

 

Yellowstone & Grand Canyon  – ”Nationalparker på stribe” – En 20 dages rundrejse med 2 danske rejseledere.

Tid og sted:

Søndag den 27. September 2020, kl. 13.50 i Sal D

Foredragsholder:

Ole Fryd Jensen, Adventure Holidays 

 

 

 

 

 

 

 

 En fantastisk rejse til USA’s største Nationalparker samt State Parks. Turen har mange højdepunkter, Nationalparkerne byder på spektakulære, flotte og meget forskellige landskaber. Vi får tid til at vandre i alle Nationalparkerne for at opleve den enestående natur.

Vi starter turen i spillebyen Las Vegas – fortsætter til Valley of Fire State Park, Zion National Park, Bryce Canyon og den mægtige Grand Canyon National Park. Herefter går turen videre til Glen Canyon National Park, Monument Valley, Arches National Park og Dead Horse Point State Park.

Vi stopper i Salt Lake City – Mormonernes hovedstad – her oplever vi den særlige stemning i byen. Vi besøger det flotte naturområde The Great Salt Lake, den store saltsø med øen Antilope Island.

Vi bliver introduceret til pionernes verden ”The 49’ers” når vi kommer op til Jackson Hole. Her kommer vi rigtig til at opleve cowboyland og stemningen der.

Vi slutter turen i Nationalparkerne Grand Teton samt mægtige og farverige Yellowstone Nationalpark.

Udover flotte gå- og vandreture i Nationalparkerne, bruger vi tid på at spotte efter sort og Grizzly bjørne, elk, moose, ulve, bisoner, bighorn sheep, ørne og andre fugle.

En rejse med stort aktivitetsprogram med mulighed for mange gå/vandreture i de flotte Nationalparker.

Alle måltider er inkluderet. En rejse med natur oplevelser i særklasse.

Mallorca’s Camino – Vandretur på GR221 i Tramuntana bjergene – 8 dage med 2 danske rejseledere. 

Tid og sted:

Søndag den 27. September 2020, kl. 15.10 i Sal D

Foredragsholder:

Ole Fryd Jensen, Adventure Holidays

Vandreruten GR221 langs Tramuntana bjergkæden på Mallorca er utrolig flot og naturen er meget afvekslende. Vandreruten er i alt på ca. 110 km fra syd til nord.

Vi har valgt opdele ruten i 2 ture – Mallorca’s Camino 1 og Mallorca’s Camino 2. Begge ture er på 8 dage og der er indlagt forskellige andre aktiviteter på turene, såsom vingårdsbesøg, besøg på Olivenfarm, besøg i den flotte bjergby Valdemossa, sejltur fra Porto Soller til Sa Calobra mm.

Vi bor dejligt og spiser rigtig godt. Vi overnatter tre forskellige steder på begge ture – bl.a. skal vi på Camino 2 overnatte på Lluc Klostret. Vores bus sørger for transport af jeres af bagage.

Vores to lokalguider Julio og Pepe vandrer med os hver dag og sørger for sikkerhed og masser af røverhistorier om Mallorcas pirater og smuglere. Samtidig nyder vi godt af deres store viden omkring naturen og udviklingen på Mallorca.  

En rejse med stort aktivitetsprogram med mulighed for mange gå/vandreture.

Alle måltider er inkluderet. En flot vandretur fuld af oplevelse.

En oplevelse for HELE livet.