Yellowstone & Grand Canyon

Yellowstone & Grand Canyon  – ”Nationalparker på stribe” – En 20 dages rundrejse med 2 danske rejseledere.

Tid og sted:

Søndag den 15. marts 2020, kl. 13.50 i Sal D

Foredragsholder:

Ole Fryd Jensen, Adventure Holidays 

 

 

 

 

 

 

 

 En fantastisk rejse til USA’s største Nationalparker samt State Parks. Turen har mange højdepunkter, Nationalparkerne byder på spektakulære, flotte og meget forskellige landskaber. Vi får tid til at vandre i alle Nationalparkerne for at opleve den enestående natur.

Vi starter turen i spillebyen Las Vegas – fortsætter til Valley of Fire State Park, Zion National Park, Bryce Canyon og den mægtige Grand Canyon National Park. Herefter går turen videre til Glen Canyon National Park, Monument Valley, Arches National Park og Dead Horse Point State Park.

Vi stopper i Salt Lake City – Mormonernes hovedstad – her oplever vi den særlige stemning i byen. Vi besøger det flotte naturområde The Great Salt Lake, den store saltsø med øen Antilope Island.

Vi bliver introduceret til pionernes verden ”The 49’ers” når vi kommer op til Jackson Hole. Her kommer vi rigtig til at opleve cowboyland og stemningen der.

Vi slutter turen i Nationalparkerne Grand Teton samt mægtige og farverige Yellowstone Nationalpark.

Udover flotte gå- og vandreture i Nationalparkerne, bruger vi tid på at spotte efter sort og Grizzly bjørne, elk, moose, ulve, bisoner, bighorn sheep, ørne og andre fugle.

En rejse med stort aktivitetsprogram med mulighed for mange gå/vandreture i de flotte Nationalparker.

Alle måltider er inkluderet. En rejse med natur oplevelser i særklasse.