Trekking, kultur og pilgrimsvandring i Japan

 

 

Lørdag 14.30-15.00 i sal C: & Søndag 14.30-15.00 i sal C: Trekking, kultur og pilgrimsvandring i Japan, Maya Weisser

 

 

Japan er et fantastisk land med store kontraster, og på Jysk Rejsebureaus aktive rundrejse med dansk rejseleder oplever vi både de travle storbyer og den smukke natur, når vi trekker ad nogle af landets gamle post- og pilgrimsruter.

Vi rejser sammen fra København til Japans hovedstad, Tokyo. Her skal vi smage på masser af lokale specialiteter og udforske byen i eget tempo.

Vær opmærksom på at dette foredrag omhandler rejsen: Trekking, kultur og pilgrimsvandring i Japan med dansk rejseleder.

Fra den pulserende hovedstad går turen til Togakushi, hvor vi overnatter på en ryokan. Ryokan er et traditionelt overnatningssted med japanskindrettede værelser med tatamimåtter og futonmadrasser på gulvet.

Klæd om til yukata (japansk bomuldskimono) og nyd de varme kilder (onsen). Næste dag venter der en fantastisk vandredag, hvor vi trekker under ældgamle cedertræer til templer langs Ninja-stien.

Herefter går turen til den lille bjergby, Kiso-Fukushima. De næste to dage skal vi vandre langs den gamle postrute på to dele af Nakasendo-stien gennem bambus- og cedertræsskove og charmerende landsbyer med smukke træhuse fra Edo-perioden.

Vi lægger de japanske alper bag os og sætter kursen mod Kyoto, Japans gamle kejserby, der med sine over 2.000 templer er en del af UNESCOs verdensarv. Vi går på opdagelse på Nishiki-markedet, i Gion-kvarteret samt nogle af de mange templer.

Fra Kyoto sætter vi kursen mod halvøen syd for Osaka, hvor vi skal vandre på nogle af de smukkeste sektioner af den legendariske pilgrimsrute, Kumano Kodo.

Efter 3 dages vandring på Kumano Kodo, og nok med lidt ømme ben og rygsækken fyldt med fantastiske oplevelser, går turen tilbage til København.

 

Jeg glæder mig til at se jer!

Med venlig hilsen

Maya Weisser