Foredrag Rasmussen Travel

Lørdag kl. 11.00-11.30 I sal A

 

Vandreture i Peru

 

Hans Erik Rasmussen har vandret alle de populære vandreruter ved Machu Picchu i Peru. I foredraget fortæller han både om de enkelte ruters kendetegn og alt det praktiske om vandring i Peru.

 

Hør om inkaruiner og regler på den berømte Inkastien til Machu Picchu. Den klassiske rute tager fire dage, mens den korte vandres på to. Ruten forbi det store bjerg Salcantay tiltaler især unge. I regionen Lares lever traditionelle højlandsbønder, hvor deres lamaer bærer vores bagage. Inkabyen Choquequirao ligger i et område med storslåede udsigter og højdeforskelle. En ugelang rute har en strækning med original kongelig inkavej, der er på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv. Det samme er Q’eswachaka, den sidste inkabro af græs. Ved det hellige bjerg Ausangate finder vi ud over gletsjere og bjergsøer også det meget populære Rainbow Mountain. I Colcakløften er en oasen med palmer et dejligt vandremål.

 

Hans Erik Rasmussen er forfatter til bogen Vandreture i Peru. I Cusco er han partner i trekkingbureauet Viking Expedition og i Danmark indehaver af Rasmussen Travel.