Foredrag Topas

LØRDAG DEN 26. September

 

FOREDRAGSSAL  B. 

11.40 - 12.10: Vandreferie med Topas - gode råd om forberedelse, sværhedsgrader og vores rejser - ved Klaus Andersen. Er du i tvivl om vandring er noget for dig? Så kom og hør et spændende foredrag, med gode råd om hvordan du forbereder dig, vores sværhedsgrader og forskellige typer vandreferie. 

Er du vild med vandring og naturoplevelser? Smukke naturoplevelser er altid et must, når vi planlægger en vandreferie. Men på mange af vores vandreferier har vi også tilføjet kulturelle, historiske og arkæologiske oplevelser som krydderi til de store naturoplevelser. Vandreferien er en fantastisk mulighed for at kombinere det hele.

 

15.10 - 15.40: Grønland - Aktive fællesrejser med dansk turleder - ved Klaus Andersen. Oplev Grønland med Topas. Vi tilbyder en række unikke rundrejser i Grønland med vandreture, hundeslædeture, sejlture eller skirejser.

 

 

SØNDAG DEN 15. MARTS

FOREDRAGSSAL  B. 

 

12.20 - 12.50: Vandreferie med Topas - gode råd om forberedelse, sværhedsgrader og vores rejser - ved Klaus Andersen. Er du i tvivl om vandring er noget for dig? Så kom og hør et spændende foredrag, med gode råd om hvordan du forbereder dig, vores sværhedsgrader og forskellige typer vandreferie.

 

 

14.30 - 15.00: Grønland - Skræddersyede rejser efter dine ønsker - ved Tina Lauritsen. Oplev Grønland med Topas. Vi kan lave en rejse til Grønland, netop som du ønsker. Kom og hør om alle de enestående oplevelser der venter dig.