Foredrag Vagabond Tours

Foredrag om Mont Blanc lørdag d. 26. September kl. 13.00:

Tour du Mont Blanc fører gennem Frankrig, Schweiz og Italien rundt om det legendariske bjerg, Vesteuropas højeste. Du vandrer i mellem 1000 og 2700 meters højde i imponerende alpine landskaber - gennem dramatiske pas som Col des Fours (2665 m) og ned i skønne dale med idylliske græsgange og landsbyer. Du belønnes med den ene storladne udsigt efter den anden. Kom og hør en turleder fortælle om sine personlige oplevelser på Mont Blanc – krydret med historier, billeder af landskaberne og byerne.

 

Foredrag om Caminoen søndag d. 27. September kl. 14.30:

 

I dag er det ikke kun fromme pilgrimme, som vandrer ad den traditionsrige og naturskønne rute til Santiago de Compostela. I den moderne verden føler mange, mere eller mindre troende mennesker en trang til at fatte vandrestaven og begive sig af sted.

Kom og hør en turleder fortælle om sine personlige oplevelser på Caminoen – krydret med historier, traditioner og billeder af landskaberne og byerne fra den legendariske pilgrimsrute.

 

Vagabond Tours er specialiseret i vandreture ad Caminoen i Spanien, som fra Pyrenæerne går 800 km gennem Nordspanien til Santiago de Compostela og videre til Finisterre – Verdens Ende ved Atlanterhavskysten.