Afrika

Afrika

Vi præsenterer 7 foredrag om Afrika i år. Scroll ned af siden for at læse mere.

SPAR 50% og betal kun 60,- pr. person ved at klikke HER 

 

LØRDAG DEN 23. OKTOBER

 

11.00 - 11.30 i sal F: Younes Rejser. Stand 86: Egypten

Foredragsholder: Fatma Younes og Rasmus Bøgeskov Larsen 

Kom og mød os på rejsemessen for Kvalitetsrejser og hør om vores klassiske rejser til Egypten. 

Hør Fatma,  vores populære guide, fortælle om spændende templer og egyptiske guder, nutidenspolitiske forhold og hør Rasmus , udenrigspolitisk kommentator og bosat i Egypten, fortælle om de politiske forhold. En spændende kombination mellem det gamle og det nye Egypten. 

Kom og mød os på stand 86 og hør mere om rejserne til Egypten samt om vores øvrige rejser til Jordan, Marokko, Dubai,  Tanzania og Zanzibar, Sri Lanka samt Indien.

 

13.00 - 13.30 i sal A: Kipling Travel. Stand 54: Tanzania

Foredragsholder: Kipling Travel

Kom og mød os på rejsemessen for Kvalitetsrejser og hør om de fantastiske safarier i Tanzania, hvor du vil opleve Ngorongoro krateret, Serengetis savanne, Lake Manyara og Tarangire nationalpark - og få god viden om Afrikas storvildt.

Vi runder de utrolige Østafrikas nationalparker, men også Zanzibar og hvordan vi griber den lille krydderø an, i Kipling Travel. Foredraget rummer det hele, så tag med, og lad dig inspirere hos Kipling Travel. 

Der er god tid til at stille spørgsmål efterfølgende på vores stand

 

13.00 - 13.30 i sal F: Safari Eksperten. Stand 40: Det Sydelig Afrika - Oplevelser der varer evigt

Foredragsholder: Ulla Fregerslev 

Oplevelser der varer evigt

Du vil blive klogere på natur og dyreliv, når Ulla tager dig med til Det Sydlige Afrika. Ulla Fregerslev har været i rejsebranchen siden 1978, og er Safari Ekspertens omvandrende leksikon. Hun giver det bedste grundlag for en enestående drømmerejse til eksempelvis Sydafrika. Ulla har en stor passion for det afrikanske kontinent, og vil give dig et indblik i de mange uforglemmelige oplevelser, som man kan få primært i Sydafrika men også i Botswana, Zimbabwe og Namibia.

Naturligvis kommer hun også til at tale om mulighederne for at kombinere den imponerende natur og dyreliv med badeferie i det Indiske Ocean til bl.a. Mauritius og Mozambique.

 

 

13.40 - 14.50 i sal F: Opdag Verden og Friluftsland. Stand 35 og 36: Kom i gang med vandring

Foredragsholder: Opdag Verden

Så nemt kommer du afsted

Glæd dig til et spændende foredrag, hvor en af Opdag Verdens erfarne turledere giver dig opskriften på, hvordan du nemt kommer i gang – uanset om du vil forberede dig til en længere tur, vil se om vandring og friluftsliv er noget for dig, eller du bare har brug for at komme ud i naturen og nyde det. Du får også indblik i de mange muligheder for at komme godt i gang med Opdag Verden ture.

Kom til foredrag med Opdag Verden og Friluftsland. 

Vi glæder os til at se dig.

 

 

SØNDAG DEN 24. OKTOBER

 

11.40 - 12.10 i sal E: Safari Eksperten. Stand 40: Det Sydelige Afrika - Egne erfaringer med rejser til det Sydlige Afrika 

Foredragsholder: Ulla Fregerslev og Esben Dalgaard

 Egne erfaringer med rejser til det Sydlige Afrika

Ulla Fregerslev har været i rejsebranchen siden 1978, og har rejst intensivt i Sydafrika, Namibia, Botswana og Zimbabwe. Ulla er Safari Ekspertens omvandrende leksikon, og giver det bedste grundlag for en enestående drømmerejse til eksempelvis Sydafrika. Naturligvis kommer hun også til at tale om mulighederne for at kombinere den imponerende natur og dyreliv med badeferie i det Indiske Ocean til bl.a. Mauritius, Zanzibar og Mozambique.

Skuespiller Esben Dalgaard er kendt for sin medvirken i adskillige danske film og tv-serier. Esben har sammen med sin familie været på deres livs drømmerejse. Denne rejse blev til virkelighed, da de tog afsted på safari på Balule River Lodge i Sydafrika og badeferie på Mauritius. Esben vil kort gennemgå rejsen og svare på spørgsmål baseret på sine egne oplevelser.