Asien

Asien

Vi præsenterer 47 foredrag om Asien i år. Scroll ned af siden for at læse mere.

SPAR 50% og betal kun 60,- pr. person ved at klikke HER

 

LØRDAG DEN 19. OKTOBER

Sal A - 190 pladser: 

12.20 – 12.50: Vitus Rejser: Aserbajdsjan · Kaukasus’ evige flamme

At rejse gennem Aserbajdsjan er som at træde ind i et orientalsk eventyr med uovertrufne oplevelser. I tilgift er landet stadig uspoleret og endnu ikke overrendt af turister.

I Aserbajdsjan, der er formet som en flyvende ørn, finder vi en særegen kultur med århundreders historie, skikke og traditioner. Landet har tidligere både været en provins i Iran og en del af Sovjetunionen, men Aserbajdsjan har i høj grad sin helt egen flammende sjæl. Engang var landet rammen om verdens største olieboom, og udvinding af det sorte guld og naturgas skabte enorme rigdomme. I dag kaldes landet poetisk for Ildlandet og en evigt brændende ild udsendes fra jorden ved Yanar Dag og ved det gamle Ildtempel.

For de fleste er Aserbajdsjan stadig en velbevaret hemmelighed, men landet gemmer på et rent overflødighedshorn af oplevelser: Gobustans fantastiske klippetegninger, boblende muddervulkaner, stemningsfulde landsbyer, Kaukasusbjergenes spektakulære kløfter og tinder, farverige markeder, oliemilliardernes Baku og Silkevejens gamle karavaneby Sheki. Kom, og lyt med, når vores erfarne produktchef åbner op for skattekisten.

 

13.00 – 13.30: Japanspecialisten: Tag med på en intro til det unikke land Japan! 

Et land som formår at vedligeholde troen på guder overalt i naturen samtidig de er på forkant med teknologien. Undervejs vil du blive fristet af de mange muligheder Japan tilbyder, hvad end du er interesseret i gourmetoplevelser, ældgammel kultur, aktiv ferie, bjergtagende natur, eller endda sol- og skiferier. Med 40 års erfaring i at arrangere rejser til Japan kan vi hos Japanspecialisten tilrettelægge den perfekte rejse til dig. Vi tilbyder både rejser på egen hånd, hvor de fleste kan skræddersyes til netop dit behov, og grupperejser med vores erfarne danske rejseledere. Vi vil også fortælle lidt om de Olympiske Lege som bliver afholdt 24. juli – 9. august 2020 i Tokyo, og hvordan man stadig kan rejse over sommeren. Kom frisk til vores foredrag, hvor vi glæder os til at give dig en smagsprøve på det enestående Japan!

  

14.20 – 14.50: Best Travel: Nærorienten kalder - Knud Pilegaard

Uformelt og spændende rejseforedrag med Knud Pilegaard. Udover oplagte destinationer, besøger vi også Jesu Dåbsted, skole og landsby for en beduinstamme, som indtil for få år siden levede i grotterne i Petra. Kendt fra Aggers udsendels om Jordan.

 

 

16.20 - 16.50: C&C Travel: Fænomenale Filippinerne

Filippinernes over 7.000 øer ligger i verdens nok allersmukkeste øhav, og her er øer i alle størrelser. Det kan være svært at vide, hvilke du skal besøge på et øhop, og det kommer helt an på, hvad du er til. Er du til snorkling med skildpadder, naturoplevelser, urørte strande eller strandliv med masser af hyggelige restauranter? Katharina er ekspert i Filippinerne – både over og under overfladen, for hun har nemlig snorklet havet tyndt. Hun vil fortælle om sine oplevelser med det fantastiske land, og hun vil guide dig gennem Filippinernes smukkeste øer.

 

 

Sal B - 170 pladser:

13.00 – 13.30: Viktors Farmor: Uzbekistan ved rejseleder Claus Christensen

Perlen i Centralasien er Uzbekistan, hvis særlige karakter er formet gennem tusinde år af handelsfolk, der kom ad Silkevejen fra Kina til Middelhavet. Højdepunkter er byerne Samarkand og Bukhara.

 

15.40 - 16.10: Malaysia Eksperten: Mustapha Ajan - Det Bedste af Borneo - en rejse gennem jungle, floder og bounty øer. Vi byder på lidt Malaysiske smagsbider og kaffe før foredraget.

 

16.20 - 16.50: Adventure Holidays: Bhutan – Tordendragens Land i Himalaya – 16 dage. Lone Holm-Tygesen

En 16 dages rundrejse i Bhutan med dansk rejseleder

Eventyrrejsen til det lille kongerige Bhutan, Tordendragens Land i Himalaya, byder på ubeskrivelige oplevelser af både naturmæssig og kulturel art. Vi kører igennem spektakulære landskaber, der skifter fra grønne dale over bjergpas med udsigt til nogle af Himalayas højeste sneklædte tinder og gennem kilometervis af rhododendronskove.

Vi stifter fra begyndelsen bekendtskab med den buddhistiske kultur, religion og tankegang, som gennemsyrer hele det bhutanesiske samfund.

Der bliver naturligvis tid til vandreture både i landsbyerne og op til det legendariske tempel “Tiger’s Nest”, som rent bogstaveligt er et af turens højdepunkter.

 

 

Sal C - 100 pladser:

13.00 – 13.30: Albatros Travel: Kom og hør om Albatros’ spændende rejser til Japan.

Et land, der byder på fantastiske kulturoplevelser: storbyer, modernitet, tradition, smukke landskaber, stemningsfulde templer – mulighederne er mange.

 

 

15.40 - 16.10: Topas Travel: Aktive rundrejser i Vietnam, Henrik Jørgensen

Vietnam er det ideelle rejsemål, hvis man vil kombinere aktiv ferie med naturoplevelser og kultur. Udfoldelsesmulighederne for aktiviteter er mangfoldige om du ønsker at cykle, vandre, trekke, ro kajak eller bare sejle og det endda i en fantastisk smuk og varieret natur. Landets historie - både den moderne og den ældre – byder på mange spændende udflugter blandt templer og krigsmuseer. Og hvis ikke du har smagt Bao eller en Pho suppe endnu, har du meget i vente.

Faktisk har vi forelsket os så meget i landet og dets befolkning, at vi har slået os mere permanent ned i Vietnam. Vi har eget kontor i Hanoi samt et par lodges og vores eget transport selskab, så vi kan sikre dig en række helt unikke oplevelser hele vejen rundt. Vi tager dig på et lokalt marked eller fører dig ad en hemmelig sti, hvor andre turister ikke kommer. Vores hold af både danske og vietnamesiske ansatte brænder for at give dig en uforglemmelig oplevelse og er hele tiden i tæt kontakt for at sikre, at alt forløber bedst muligt på dit livs eventyr. 

 

 

Sal D - 80 pladser:

11.40 – 12.10: Best Travel: Besøg et andet Israel end det du kender fra medierne. Oplev fredelig sameksistenser- Knud Pilegaard. Spændende rejseforedrag ved Knud Pilegaard, som bringer os på uforglemmelig rejse til Bibelens kendte steder og en børnehave i Jeriko på Vestbredden. Videre foredrag om fred og sameksitens ved ung dansk kvinde i den israelske hær etc. Masser af usædvanlige oplevelser venter. Hør også, hvorfor det er trygt at rejse i Israel.

Slutter af med reception på Best Travels stand og snak med Knud PIlegaard.

 

 

13.00 – 13.30: Vitus Rejser: Krydstogt i Rusland · Moskva – Volgograd – Astrakhan

Hvilken bedre måde at opleve Rusland på, end gennem en eventyrlig og mere end 3.000 kilometer lang sejlads på Volga? Lad dig inspirere af dette foredrag, hvor vi stiller skarpt på vores krydstogt gennem det store og kontrastfyldte Rusland fra det hovedrige Moskva hele vejen til Astrakhan ved Det Kaspiske Hav.

Ekspertrejseleder Berit Aalund tager os gennem denne imponerende rejse, hvor vi på Volga sejler fra udkanten af Moskva via Volgograd helt til udløbet i Astrakhan ved Det Kaspiske Hav. Kun få andre lande i verden rummer så voldsom en historie, og kun få steder vil man som rejsende få så kontrastfyldte oplevelser som i Rusland. Fra overdådig rigdom i Putins politiske magtcentrum, Moskva, til de fattige landsbyer, der ligger langs Volgaflodens bredder til heltebyen Volgograd og Astrakhan-deltaets naturskønhed. Vitus Rejser har 28 års erfaring på de russiske floder, og du vil med dette foredrag få et indblik i, hvorfor krydstogter her er evigt populære.

 

14.20 – 14.50: Israel: Viktors Farmors rejseleder Lea Landsted fortælle om Israel

 

Sal E - 110 pladser:

 

13.40 – 14.10: Thailands turistkontor, Mikkel Tofte Jørgenesen (forfatter af Turen går til Thailand og medejer af We Travel), "Sådan oplever du Thailand ansvarligt og væk fra alfarvej".

 

14.20 – 14.50: Albatros Travel: Kom og hør om Albatros’ spændende rejser til Vietnam

Fyldt med spændende byer og frodige landskaber. Vi har lidt for enhver smag. Til dette foredrag vil du kunne høre om og spørge til rejserne.


 

Sal F - 85 pladser:

12.20 – 12.50: Bravo Tours: Historiens vingesus og Petra – på rundrejse i Jordan

Få kongedømmer rummer så meget historie, kultur og spændende oplevelser som Jordan. Derfor har Bravo Tours en spændende rundrejse på programmet netop her.

Rejs med på vores rundrejse, der bl.a. tager dig med til ørkenbyen Petra – den fabelagtige klippeby, der i solens skær er noget af det allersmukkeste. I Det Døde Hav flyder vi helt automatisk oven på, mens Jordans hovedstad byder på en unik historie kombineret med morderne storbyliv. På hele vejen bliver vi mødt af særlige ørkenlandskaber, mens vores dansktalende rejseledere fortæller os om Jordans fascinerende historie. Undervejs indkvarterer vi os på femstjernede hoteller.

Hør Bjarne Jensen, der selv har rejst rundt i Jordan, fortælle om rejsens højdepunkter og hemmeligheder. Han har selv rejst rundt i landet, og ved lige præcis hvorfor, du skal vælge at rejse med Bravo Tours til Jordan.

 

16.20 - 16.50: Elephant Hills: Det sydlige Thailand – Thailands Første luksuriøse teltlejr i junglen 

(Dette foredrag afholdes på engelsk)

We offer two to four-day nature soft adventure tours in the beautiful Khao Sok National Park: one of the oldest evergreen rainforests in the world!

All of our packages include accommodation, activities, meals, fully trained and licensed English-speaking guides, and transfer (pick up and drop off) from a lot of popular tourist places in Southern Thailand.

Our unique Elephant Experience is surely one of the highlights included in our tours, which you will never forget. We offer a responsible and unique way to interact with the endangered Asian elephants, hence no riding is allowed and there are no chains involved.

You will get to see them take their mud bath, interreact, and feed them their favorite sweet fruits and vitamins for their digestion.

We treat our elephants with dignity, respect, and in an ethical way, and we are proud to say that we were announced to be Asia’s only finalist in its prestigious National Geographic World Legacy Awards 2016, in the category “Conserving the Natural World”. We have also won Tourism Authority of Thailand Award for Animal Welfare and Eco Lodge in 2014-2018, presented by Wanderlust Magazine UK.

 

 

17.00 - 17.30: C&C Travel: Mangfoldige Thailand

Thailand er mulighedernes land med store byer, små landsbyer, utrolig natur, skønne strande og øhop i verdensklasse, og vi kan umuligt nå at fortælle om det hele. Vi vil lægge vægt på de områder, vi hos C&C gerne vil vise vores gæster. Vi har udplukket vores favoritter – trekking i naturen i Nordthailand, hvor turisterne endnu ikke er nået op, de flotteste nationalparker med oplevelser fra flydende bambushytter til

 

 

Sal G - 100 pladser

15.40 - 16.10: GP Tours/Øster Lindet:  Formel 1 2020 – Nyheder, ”klassikere” og Kevin Magnussen – F1 journalist Peter Nygaard.

MOTORSPORT/FORMEL 1 – Europa, Asien, USA, Oceanien

Vil du høre om motorsport i Kongeklassen så mød op i Øksnehallen og hør den berømte F1 journalist, Peter Nygaard fortælle om nyheder til Formel 1 2020, teams, kører, baner og en status på danske Kevin Magnussen. Lad dig inspirere til næste års Formel 1 rejse i selskab med Peter Nygaard, der har overværet mere end 600 Formel 1 løb. HUSK – mange Formel 1 rejser er oplagte til at kombinere med andre ferieformer – GP Tours er klar på messen med råd, vejledning og inspiration.

 

Sal H - 65 pladser:

11.00 - 11.30: Amazing Tours: Vietnam og Cambodia- Jens Thykier

Vietnam og Cambodia er to lande der kan danne grundlag for store rejseoplevelser.

Her finder du alt fra religiøse mageløse bygningsværker, til gammel spænde historie, smuk natur og uendelige vandveje, Vietnam Krigens levn, minderne fra Pol Pot og De Røde Khmeer, jungle og regnskov, Østens største delta, trope øer og spændende strand byer - og en masse lokale oplevelser du ikke lige selv finder.

Om I skal rejse med børn, som par eller tre generationer, så kan en rejse til Vietnam og Cambodia tilfredstille alle. Mulighederne er mange.

Amazing Tours ejer har boet I Østen i en lang årrække og igennem mange år gennemrejst disse to lande. Vi vil fortælle jer om nogle af de spændende muligheder landene har, om de små ukendte og lokale oplevelser, om historien og om kombinationen hvis begge lande skal besøges på en og samme rejse.

Vi kommer ind på deres køkkener og spændende restauranter, lidt om skønne overnatningsteder - og øser ud af tips og ideer.

I Amazing Tours har vi ingen færdige rejser på hylderne, men laver jeres personlige og unikke rejse fra bunden af hver gang. Og vi starter gerne med et besøg hjemme hos jer, så vi rammer jeres ønsker og kan byde ind med vores fif. Start med et foredrag i dag og kom godt igang med to af Østens mest spændende og smukke lande. 

 

 

11.40 – 12.10: Vitus Rejser: Krydstogt på Bajkalsøen · Sibiriens blanke juvel

Et krydstogt gennem Sibiriens vidunderlige og uberørte natur på verdens ældste og dybeste sø er ganske enkelt en oplevelse udover det sædvanlige.

Alt ved Bajkalsøen imponerer. Alene størrelsen på cirka 75% af Danmarks areal. Vandet er krystalklart, og så rent at man uden problemer kan se 40 meter ned under vandspejlet. Bajkalsøen er som et levende museum i flora og fauna. Fiskerlandsbyen Khuzhir på Olkhonøen, der er den største af Bajkalsøens 27 øer, gør et helt særligt indtryk. Mødet med den primitive religion shamanisme, de traditionelle sibiriske huse med yndig dekoreret trævinduer - og ansigter, der bærer præg af barske kolde vintre.

Vi smager Bajkalsøens friske fisk, bader og oplever den sibiriske taiga, som er verdens største skov. Der er tid til at nyde livet ombord, den eventyrlige natur og et besøg i den smukke gamle by Irkutsk med traditionelle russiske kirker, spændende museer og sibiriske træhuse, der er forvandlet til stemningsfulde cafeer og restauranter. At besøge Bajkalsøen i det enorme Sibirien er en anderledes oplevelse. Kom, og lyt til vores Ruslandsekspert, der fortæller om et krydstogt, hvor alle sanser skal i brug.

 

12.20 – 12.50: Panorama Travel: Roadtrip på Pamir highway.

Centralasien har været på Panorama Travels program fra dag 1. Vi har stor erfaring med rejser til dette ret ukendte område både i grupper og for individuelle. Søren Bonde, partner i Panorama Travel, har rejst i hele Centralasien i 10 år.

Foredraget beskriver i hovedstræk et enestående ”road-trip” gennem tre lande, som ser meget få turister. I firehjulstrækkere følger vi den legendariske Pamir Highway i et af verdens barskeste men også mest storslåede områder. Landskabet skifter meget og byder blandt andet på safirblå søer, sneklædte bjerge, bløde grønne bakker og månelandskaber i nogle af verdens smukkeste bjergegne. Undervejs besøger vi idylliske landsbyer og passerer flere pas i over 4000 meters højde.

I Tadsjikistan krydser vi de majestætiske Pamirbjerge, møder de lokale og kommer tæt på deres traditionelle levevis. En del af ruten følger den ældgamle Silkevej i Wakhan-korridoren. Vi kører over Panj-floden til Afghanistan, og det er som at rejse tilbage i tiden. I Kirgisistan bor vi som nomader i jurter med udsigt til Peak Lenin (7134 m) og oplever den ældgamle karavaneby Osh på kanten af Fergana-dalen.

Velkommen på eventyr Panorama Travel!

 

Efterfølgende svarer Søren Bonde på spørgsmål på STAND 150A

 

 

 

15.40 - 16.10: Emirates Holidays: Dubai’s forvandling fra lille fiskerleje på kanten af ørkenen til millionby 

Dubai’s forvandling fra lille fiskerleje på kanten af ørkenen til millionby er sket hurtigere end i nogen anden by i verden. På mindre end et halvt århundrede har man skabt en metropol i hjertet af ørkenen. De fleste vil blive blændet af det kridhvide sand og mængden af skyskrabere, men det er samtidig muligt at tage et skridt tilbage i tiden med en ørkensafari eller en bådtur på Dubai Creek.

Ferier i Dubai er uforglemmelige og involverer solbadning på Dubai's prominente strande, fantastiske madoplevelser i prisvindende Michelin restauranter, nogen med betagende udsigt over byen. Eller se dine sportsidoler deltage i nogen af de mest prestigøse events. Alternativt kan du shoppe amok i et af Dubai’s 96 shopping centre eller souks/bazarer.

Emirates Holidays er eksperter på Dubai – og vil med dette foredrag give en grundig introduktion til Dubai som feriedestination. Du vil få inspiration til mange lækre oplevelser i Dubai, uanset hvilke rejsetype du er. Få en smagsprøve på alle de fantastiske oplevelse  – hvad enten det er en ørkensafari, en tur gennem den gamle guld og krydderibazar, en tur op i verdens højeste bygning eller faldskærmsudspring over The Palm. Kort sagt – Dubai kan det hele! 

 

Sal I - 35 pladser: 

 

12.20 - 12.50: Sri Lanka – Perlen i det Indiske Ocean

Spændende foredrag om Gislevs fantastiske 14 dages rundrejse på Sri Lanka. Som altid, har du en erfaren dansk rejseleder, med på hele rejsen, fra start til slut. Sri Lanka er eksotiske palmestrande, imponerende gamle kongebyer med templer og stupaer, bølgende frodige
te-plantager, et rigt dyreliv i de flotte nationalparker og mere end 2000 års historie. Vi har sammensat et unikt rejseforløb, hvor du oplever de største seværdigheder i et behageligt tempo og med overnatninger på kvalitetshoteller i Colombo, Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya, Yala og Beruwala Beach. Glæd dig bl.a. til High Tea i hovedstaden Colombo, kongebyerne Anuradhapura og Polonnaruwa, Sigiriya Løveklippen, safari i Yala National Park og afslapning på et skønt resort ved Beruwala Beach ud til Det Indiske Ocean. Vores rundrejse lægger vægt på et roligt rejseforløb med helpension, alle oplevelser inklusiv samt små lokale overraskelser. Velkommen til Sri Lanka.

  

15.40 - 16.10: Spies: Kan man holde ferie med god klimasamvittighed? 

Hvad er klima kompensation og hvordan gør det en forskel?

Spies fortæller om deres mange tiltag, som bringer balance i CO2 regnskabet, bidrager til projekter der, hvor vi holder ferie  og kommer samtidig med fem råd til den bæredygtige rejse.

Af:

Head of Sustainability i Thomas Cook Airlines, Kim Houmark Hansen 

Head of Communications, Spies, Lisbeth Nedergaard

 

 

 

 

 

 

 

 

SØNDAG DEN 20. OKTOBER

Sal A - 190 pladser: 

12.20 – 12.50: Vitus Rejser: Armenien & Georgien · Hvor Europa møder Asien

Lad dig inspirere til en rejse udover det sædvanlige, når vores erfarne foredragsholder tager dig med på en ganske særlig rundrejse i verdens ældste, kristne nationer mellem Sortehavet og Det Kaspiske Hav på kanten af Europa og Asien. Gennem århundreder har befolkningerne i Armenien og Georgien formået at bevare de ældgamle traditioner, kunsthåndværket og deres eget unikke alfabet. Samtidig er de to små bjergrige lande kendt for deres helt særlige gæstfrihed.

Georgiens natur er ganske enkelt storslået. Mødet med Kaukasusbjergenes landskab med talrige udsigtspunkter, dramatiske kløfter, brusende floder, tætte skove og høje bjergtinder er eventyrligt.

 

13.00 – 13.30: Kipling Travel: Nepal

  

13.00 – 13.30: Viktors Farmor: Jordan – ved rejseleder Mie Ellen Gynther

Når man vender hjem fra en rejse til Jordan, mindes man den bittersøde smag af kardemomme-kaffe, duften af den aromafyldte tobak fra vandpiberne, lyden af den arabiske musik, smilene og gæstfriheden.

 

15.40 - 16.10: C&C Travel: Sri Lanka – landet med de mange ansigter

Hos C&C Travel kalder vi Sri Lanka for det allerbedste rundrejseland, og Lars vil gerne vise jer, hvorfor det er så fantastisk et land at rejse rundt i. Landet byder på lidt af det hele, så uanset om du er til aktiv ferie med vandreture i jungle og bjerge, safariture til elefantsletter, rundture i hyggelige byer eller afslapning på smukke strande, så er Sri Lanka med på det hele! Lars fortæller på baggrund af sit eget møde med landet – og dem har der været en del af efterhånden. Kom og bliv klogere på et af de mest gæstfri lande, du nogensinde vil opleve. 

 

Sal C - 100 pladser:

13.00 – 13.30: Albatros Travel: Kom og hør om Albatros’ spændende rejser til Japan.

Et land, der byder på fantastiske kulturoplevelser: storbyer, modernitet, tradition, smukke landskaber, stemningsfulde templer – mulighederne er mange.


 

13.40 – 14.10: Japanspecialisten: Tag med på en intro til det unikke land Japan! 

Et land som formår at vedligeholde troen på guder overalt i naturen samtidig de er på forkant med teknologien. Undervejs vil du blive fristet af de mange muligheder Japan tilbyder, hvad end du er interesseret i gourmetoplevelser, ældgammel kultur, aktiv ferie, bjergtagende natur, eller endda sol- og skiferier. Med 40 års erfaring i at arrangere rejser til Japan kan vi hos Japanspecialisten tilrettelægge den perfekte rejse til dig. Vi tilbyder både rejser på egen hånd, hvor de fleste kan skræddersyes til netop dit behov, og grupperejser med vores erfarne danske rejseledere. Vi vil også fortælle lidt om de Olympiske Lege som bliver afholdt 24. juli – 9. august 2020 i Tokyo, og hvordan man stadig kan rejse over sommeren. Kom frisk til vores foredrag, hvor vi glæder os til at give dig en smagsprøve på det enestående Japan!"

  

Sal D - 80 pladser:

14.20 – 14.50: Viktors Farmor: Burma – ved rejseleder Claus Christensen

Morgendisen over den spejlblanke Inle-sø, med gyldne pagoder og farverige blomstermarkeder langs bredden. Det er som at opleve tiden stå stille. Det er nu, du skal opleve de gyldne pagoders land!

 

Sal E - 110 pladser:

11.00 - 11.30: Thailands turistkontor, Mikkel Tofte Jørgenesen (forfatter af Turen går til Thailand og medejer af We Travel), "Sådan oplever du Thailand ansvarligt og væk fra alfarvej".

 

11.40 – 12.10: Israels Turistbureau

 

13.00 – 13.30: Jysk Rejsebureau: Sidsel Vandsø, Indonesien

Vi starter på eksotiske Bali, hvor man bl.a. kan flade ud ved Sanurs hvide sandstrande, ride på en bølge af surfing og selvforkælelse i trendy Canggu eller tage til Balis kulturelle hovedstad Ubud. Her er det muligt at komme med på cykeltur i rismarkerne, dyrke yoga eller fare vild på det lokale marked. Vi tager videre til Munduk i det lidt køligere nordlige højland, og slutter af i den nordlige kystby Lovina, hvor der skal spottes delfiner i solopgangen.

Området omkring Bali byder også på små tropeøer, både Nusa Lembongan og de tre Giliøer er gode til dykning, surfing og laid-back ø-stemning med fantastiske solnedgange.

Ikke langt fra Bali ligger den berømte Komodo Nationalpark, hvor man som et af de eneste steder i verden, kan opleve de forhistoriske komodovaraner helt tæt på. Derudover byder Komodo National Park også på helt fantastisk dykning og snorkling.

Til slut vil jeg tage jer med til nogle af de mere ’off the beaten track’ destinationer på husbådstur ved det Indonesiske Borneo.

 

 

13.40 – 14.10: Africa Tours: Jesper Horsted - Indiens Tigre, Templer og Taj Mahal

Hør om denne helt fantastisk naturrejse til fire smukke nationalparker i det centrale Indien, der bl.a. rummer en enestående bestand af tigre, og som var inspirationskilde til forfatteren Rudyard Kiplings verdensberømte værk, Junglebogen. Turen er krydret med besøg ved tre af Indiens største kulturattraktioner, nemlig Taj Mahal, Agra Red Fort og templerne i Khajuraho, der alle er på UNESCO´s liste over verdens kulturarv.

Indien er ubetinget det land, hvor der lever flest vilde tigre, og hvor sandsynligheden for at se dem samtidig er langt størst. Faktisk er bestanden af den smukke bengalske tiger i fremgang i landet, hvilket ikke mindst skyldes nationalparkerne i det centrale Indien. Under vejs på ruten besøges Panna, Bandhavgarh, Kanha og Pench, der ud over de sunde tigerbestande også rummer andre spændende rovdyr, masser af smukke byttedyr som vildsvin, hjorte, antiloper og okser, mange aber samt et imponerende og farvestrålende fugleliv, hvor den vilde påfugl måske er den allermest imponerende.

Foredraget er illustreret med mange billeder, som rejselederen og foredragsholderen har taget på tidligere rejser i området, bl.a. af nogle de mange tigre, som er blevet set under vejs, men også af de andre spændende dyr, den smukke natur og de verdenskendte historiske bygningsværker.

 

14.20 – 14.50: Albatros Travel: Kom og hør om Albatros’ spændende rejser til Vietnam

Kom og hør om Albatros’ spændende rejser til Vietnam, fyldt med spændende byer og frodige landskaber. Vi har lidt for enhver smag. Til dette foredrag vil du kunne høre om og spørge til rejserne.

  

15.40 - 16.10: Elephant Hills: Det vilde Thailand- Jungle og dyreliv

(Dette foredrag afholdes på engelsk)

We offer two to four-day nature soft adventure tours in the beautiful Khao Sok National Park: one of the oldest evergreen rainforests in the world!

All of our packages include accommodation, activities, meals, fully trained and licensed English-speaking guides, and transfer (pick up and drop off) from a lot of popular tourist places in Southern Thailand.

Our unique Elephant Experience is surely one of the highlights included in our tours, which you will never forget. We offer a responsible and unique way to interact with the endangered Asian elephants, hence no riding is allowed and there are no chains involved.

You will get to see them take their mud bath, interreact, and feed them their favorite sweet fruits and vitamins for their digestion.

We treat our elephants with dignity, respect, and in an ethical way, and we are proud to say that we were announced to be Asia’s only finalist in its prestigious National Geographic World Legacy Awards 2016, in the category “Conserving the Natural World”. We have also won Tourism Authority of Thailand Award for Animal Welfare and Eco Lodge in 2014-2018, presented by Wanderlust Magazine UK. 

 

Sal G - 100 pladser:

12.20 – 12.50: Jysk Rejsebureau: Mathias Kræpping Mouritsen, Stillehavet.

Vi skal høre lidt om alle de forskellige muligheder i området. Fra hvalsnorkling på Tonga til aktive vulkaner på Vanuatu. I dag vil vi dog koncentrere os om de mere fjerntliggende ø-samfund; Fransk Polynesien og CookØerne.

Vi starter rejsen i Fransk Polynesien, hvor der venter eventyr i form af ø-hop mellem Selskabsøerne og de fjerne Tuamotu-atoller. Vi skal blandt andet feste med de lokale på Bora Bora og svømme med hajer på Fakarava.

Til sidst tager vi til Cook-øerne – en ø-nation bestående af 15 øer spredt over et areal på størrelse med Vesteuropa. Rarotonga er hovedøen, hvor langt de fleste mennesker bor. Her drikker man en øl ved bådehavnen eller kører øen rundt på cykel og tager i kirke med de lokale. Vi slutter af på Aitutaki, hvis turkisblå lagune siges at være den smukkeste i verden.

Jeg glæder mig til at inspirere jer til jeres rejse i Stillehavet.                             

Med venlig hilsen

Mathias Kræpping Mouritsen

 

 

13.40 – 14.10: Jysk Rejsebureau: Maya Vesely Weisser, Japan

Japan byder på spændende kultur, gæstfrihed, god mad, smuk natur og verdens hurtigste tog.

I løbet af aftenen taler vi om hvor og hvordan du kan opleve de mange aspekter af dette unikke land.

Vi skal forbi Tokyo, den evigt foranderlige by i konstant bevægelse. Herefter bevæger vi os mod De Japanske Alper med de hyggelige bjerglandsbyer og fantastiske landskaber. Vi skal besøge Kyoto, den gamle kejserby med over 2000 templer, og forbi en traditionel onsen-by med varme kilder. Vi smutter forbi Osaka, Tokyos lillebror, og tager på tempelophold på det hellige bjerg Koya inden vi runder Hiroshima der er et must for de historieinteresserede.

I Japan er det i det ene øjeblik som at komme tilbage til det gamle og sagnomspundne "Solens rige", med geishaer, templer, lanterner og døre lavet af papir, mens man i det næste øjeblik føler sig hensat til fremtidens overfyldte, højteknologiske storby, som med de nyeste gadgets og neonbeklædte skyskrabere overrasker i sin futuristiske form.

Lyder det som noget for dig, så meld dig til og hør lidt om hvorfor vi deler passionen for dette unikke land, hvor jeg desuden har boet og lært det japanske sprog.

 

 

 

12.20 – 12.50: Panoramas Congo - en uopdaget naturperle

Helt derinde i Afrikas ældste regnskov gemmer sig en uopdaget perle. Tag med på eventyr i Odzala-kokoua Nationalparks forunderlige verden og på bo eksklusiv lodge blandt lavlands gorillaer, skovelefanter, de smukke bongo antiloper og de røde skovbøfler mens du bidrager til bevarelse af nationalparken. 

Velkommen på eventyr med Panorama Travel!

Efterfølgende svarer Rasmus Nielsen på spørgsmål på STAND 150A

 

 

15.00 – 15.30: Emirates Holidays: Dubai’s forvandling fra lille fiskerleje på kanten af ørkenen til millionby.

Dubai’s forvandling fra lille fiskerleje på kanten af ørkenen til millionby er sket hurtigere end i nogen anden by i verden. På mindre end et halvt århundrede har man skabt en metropol i hjertet af ørkenen. De fleste vil blive blændet af det kridhvide sand og mængden af skyskrabere, men det er samtidig muligt at tage et skridt tilbage i tiden med en ørkensafari eller en bådtur på Dubai Creek.

Ferier i Dubai er uforglemmelige og involverer solbadning på Dubai's prominente strande, fantastiske madoplevelser i prisvindende Michelin restauranter, nogen med betagende udsigt over byen. Eller se dine sportsidoler deltage i nogen af de mest prestigøse events. Alternativt kan du shoppe amok i et af Dubai’s 96 shopping centre eller souks/bazarer.

Emirates Holidays er eksperter på Dubai – og vil med dette foredrag give en grundig introduktion til Dubai som feriedestination. Du vil få inspiration til mange lækre oplevelser i Dubai, uanset hvilke rejsetype du er. Få en smagsprøve på alle de fantastiske oplevelse  – hvad enten det er en ørkensafari, en tur gennem den gamle guld og krydderibazar, en tur op i verdens højeste bygning eller faldskærmsudspring over The Palm. Kort sagt – Dubai kan det hele!