Nordamerika

Nordamerika

Vi præsenterer 34 foredrag om Nordamerika i år. Scroll ned af siden for at læse mere.

SPAR 50% og betal kun 60,- pr. person ved at klikke HER

 

LØRDAG DEN 19. OKTOBER

Sal B - 170 pladser:

11.00 - 11.30:  Jysk Rejsebureau: Steffi Nørtoft Madsen og Mathias Kræpping Mouritsen, USA

Vi starter turen gennem det vestlige USA i englenes by, Los Angeles. Herfra går turen gennem Arizona, Utah og Nevada før vi igen ender i Californien ved charmerende San Francisco. Vi skal høre om de storslåede nationalparker Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Death Valley og Yosemite. Vi besøger også underholdningsbyen, Las Vegas, der er kendt for sine mange kasinoer, temahoteller og diverse andre aktiviteter.

Fra Los Angeles flyver vi ca. 5 timer mod Hawaiis smukke øer. Vi kommer forbi O'ahu, Hawaiis mest befolkede ø, hvor hovedbyen Honolulu ligger, med den verdenskendte strand Waikiki Beach. Herefter tager vi videre mod Kaua'i, Maui og Big Island, hvor vi nyder de flotte sandstrande i flere farver, snorkling med havskildpadder og djævlerokker samt udforsker Hawaiis vulkanaktivitet.

Vi glæder os til at se jer

Med venlig hilsen

Steffi Nørtoft Madsen og Mathias Kræpping Mouritsen

 

17.00 - 17.30: Gislev Rejser: USA The Best of The West-Kirsten Skjold

Gislev Rejser har mere end 21 års erfaring i at arrangere kvalitetsrejser til USA. Rejseproducent Kirsten Skjold har været med fra begyndelsen. Med mere end 75 rejser rundt i USA er hun godt rustet, til at fortælle, om de spændende byer og afvekslende naturscenerier, der er så betagende, at enhver må forbløffes. Se de flotte billeder fra Hollywood, Las Vegas og USA´s mest charmerende by San Francisco. Oplev også Californiens betagende kystvej Highway 1, imponerende Grand Canyon, lyslevende Las Vegas, turbinerne i dæmningen Hoover Dam, en spadseretur blandt gigantiske Redwood-træer, en tur med San Franciscos gamle charmerende sporvogne, samt besøg på fængselsøen Alcatraz. Blot for at nævne nogle få af de mange højdepunkter.

 

 

Sal C - 100 pladser:

15.00 – 15.30: Jysk Rejsebureau: Steffi Nørtoft Madsen, Canada

Vi starter rejsen i det vestlige Canada i den charmerende storby Vancouver. Vancouver opleves bedst på cykel når både Stanley Park, Granville Island og de forskellige og meget hyggelige bydele skal opleves.

Efter en god storbyoplevelse rejser vi videre til Vancouver Island. Vancouver Island kan lidt af hvert, og vi besøger både byerne Victoria, som er en hyggelig lille havneby, og Tofino med de smukke strande. På Vancouver Island skal vi bl.a. på hvalsafari og bjørnesafari, og bevæge os rundt i fantastiske Pacific Rim National Park.

Herefter besøger vi Jasper National Park, Yoho National Park og Banff National Park, som alle er kendt for det imponerende dyreliv og smukke natur. Vi skal bl.a. stifte bekendtskab med et af de smukkeste bjergpas i verden, gletsjere, brusende vandfald og den ene krystalblå sø efter den anden.

Jeg glæder mig til at se jer og dele ud af mine personlige rejseoplevelser.

Med venlig hilsen

Steffi Nørtoft Madsen

 

16.20 - 16.50: Highways-USA: Rocky Mountains i USA inkl. Yellowstone 

Tag med rejsejournalist og USA ekspert Henrik Lange en tur rundt i det amerikanske Rocky Mountains, når Henrik tager jer med til bl.a. Yellowstone National Park og nogle af de andre helt fantastiske nationalparker, som Rocky Mountains regionen i USA kan byde på. Med Denver i Colorado som udgangspunkt, præsenterer Henrik jer også bl.a. Black Hills området i South Dakota, Devils Tower i Wyoming, Arches og Canyonlands i Utah samt Mesa Verde og Black Canyon of the Gunnison i Colorado. Få masser af eksperttips og insider anbefalinger til oplevelser i de amerikanske Rocky Mountains inkl. Yellowstone.

 

Sal D - 80 pladser:

12.20 – 12.50: Adventure Holidays: Canada - Naturperler på stribe - inkl. 6 dage på Vancouver Island. Ole Fryd Jensen.

Canada - Naturperler på stribe - en 18 dages rundrejse med 2 danske rejseledere.
Canada har meget at byde på og vi har sammensat en spændende og aktiv rundrejse. Stort
aktivitetsprogram med fokus på naturen og dyrelivet samt mulighed for flere gå og vandreture.
Turen starter i Vancouver som vi udforsker på cykel. Turen går videre til Vancouver Island i 6 dage
hvor naturen og dyrelivet er i højsædet. Vi skal bl.a. på hval- og bjørnesafari og bo et helt unikt sted
i naturen i 3 dage.
Et andet højdepunkt på turen er sejlturen fra Vancouver Island - Port Hardy til Prince Rupert - en 15
timers sejltur i Inside Passage. Vi fortsætter turen på tværs af Canada til The Rockies med stop i
Prince George.
Vi slutter turen i The Rockies og besøger Nationalparkerne Jasper, Lake Louise & Banff. Turen
slutter med to dage i Calgary.
Stort aktivitetsprogram med mulighed for flere vandre/gå ture.

 

13.40 – 14.10: Albatros Travel: USA – vestkysten Hjemsted for ikoniske skylines, enorme nationalparker, palmeklædte sandstrande og endeløse lige veje.

Hjemsted for ikoniske skylines, enorme nationalparker, palmeklædte sandstrande og endeløse lige veje. I USA kan du vælge dit eget eventyr. Kør fx langs Route 66, oplev storslåede Rocky Mountains, og forlæng rejsen med en uge på Hawaii. Albatros har forfinet rejserne til USA gennem 20 år.


Sal F - 85 pladser:

11.00 - 11.30: Topas Travel: Grønland - Rundrejse i midnatssolens land, Klaus Andersen

Kom tæt på Grønlands gigantiske isbjerge og Diskobugtens smukke arktiske natur med Eqi gletsjeren og Indlandsisen og få et unikt indblik i grønlandsk kultur.

Over 12 dage får du set og oplevet stort set alle Diskobugtens højdepunkter. Du vil opleve den verdensberømte og UNESCO beskyttede Ilulissat/Kangia Isfjord og blive betaget af de enorme isbjerge, som flyder majestætisk rundt.

På vandreture kommer du tæt på Grønlands rå natur og bliver klogere på den grønlandske kultur, natur og dyreliv. Ved Paradisbugten ved byen Qasigiannguit, kan du nyde den formidable udsigt ud over Diskobugten og se hvalerne boltre sig. 2 dage på Diskoøen giver dig mulighed for at mærke suset på hundeslæde på Lyngmarksbræen. Og så kan du se frem til nogle spændende og unikke ophold i de eksklusive nye hytter Ilimanaq Lodge i den historiske bygd Ilimanaq og i ødemarken i de komfortable hytter ved Glacier Lodge Eqi. Her kælver den aktive gletsjer Eqip Sermia med bulder og brag. Fra Eqi følger du i den franske polarforskers fodspor, Paul-Emile Victor, når du, lige som ham, udforsker Indlandsisen.

 

15.40 - 16.10: C&C Travel: Mexico er et stort og varieret land, hvor både kulturen, naturen og maden forandrer sig fra sted til sted.

Mexico er et stort og varieret land, hvor både kulturen, naturen og maden forandrer sig fra sted til sted. Og det er også et land, som Morten fra C&C både har boet og rejst meget rundt i. Mexico slog fuldstændig benene væk under ham, og han vil gerne dele sin begejstring for den lækre mad, de hyggelige byer, den interessante historie, de imponerende ruiner og selvfølgelig de skønne strande med dig! Kom og bliv klogere på, hvilke steder du skal have på programmet, for at strikke din egen drømmerejse til Mexico sammen. Morten guider dig igennem hans egne favoritter og krydrer foredraget med gode fortællinger fra hans rejser.

Sal G - 100 pladser:

11.00 - 11.30: CTO: Exploring the Caribbean – Attractions, Adventure & Pure Escape

(Dette foredrag afholdes på engelsk)

An Introduction to the Caribbean, including the amazing and exciting options available to each visitor.  Each island and country has its own unique identity offering something for everyone – from adventure to romance, natural beauty or complete escape. Come and Learn more about this wonderful region.

 

 

15.40 - 16.10: GP Tours/Øster Lindet:  Formel 1 2020 – Nyheder, ”klassikere” og Kevin Magnussen – F1 journalist Peter Nygaard.

MOTORSPORT/FORMEL 1 – Europa, Asien, USA, Oceanien

Vil du høre om motorsport i Kongeklassen så mød op i Øksnehallen og hør den berømte F1 journalist, Peter Nygaard fortælle om nyheder til Formel 1 2020, teams, kører, baner og en status på danske Kevin Magnussen. Lad dig inspirere til næste års Formel 1 rejse i selskab med Peter Nygaard, der har overværet mere end 600 Formel 1 løb. HUSK – mange Formel 1 rejser er oplagte til at kombinere med andre ferieformer – GP Tours er klar på messen med råd, vejledning og inspiration.

 

Sal H - 65 pladser:

14.20 – 14.50: Profil Rejser: Grønland kom tæt på

Grønland fascinerer med sin enestående natur året rundt. Mest kendt er indlandsisen – den ufatteligt store kappe af is, der ligger fastlåst over det grønlandske fastland. Midnatssolen sørger om sommeren for lange lyse dage. Afhængigt af sæson kan du opleve majestætiske isbjerge, tage på kystsejlads og bådture til fjerne bygder og hilse på en hval eller to. Grønland er et skønt sted at tage på vandretur, og til at fordybe sig i naturen. Og om vinteren kan du tage på hundeslædetur og opleve nordlys.

Vores grønlandseksperter har et dybt kendskab til Grønland og hjælper dig hellere end gerne med at finde lige præcis de oplevelser, som du gerne vil have i den store grønlandske natur. Grønland byder på så mange uforglemmelige oplevelser, som man ikke får mange andre steder, så hvorfor vente?

Find ud af hvilke oplevelser der venter dig i arktiske egne, når vores rejsekonsulent Merete, der selv har boet syv år i Grønland, fortæller om gletsjere, isbjerge og inuitkultur på verdens største ø.

 

15.00 – 15.30: US Virgin Islands (de tidligere Dansk Vestindiske Øer): Hør om St Thomas, St John og St Croix v./ Turistdirektøren Mr. Boschulte 

US Virgin Islands, de tidligere Dansk Vestindiske Øer, som vi solgte til USA i 1917 er igen tilbage på det danske rejsemarked.

Turistdirektøren Mr Boschulte kommer til Rejsemessen for at give en status på øerne som turist mål efter de to orkaner ramte øerne i 2017

Kom og hør om St Thomas, St John og St Croix.

 

16.20 - 16.50: SnowMinds: Din næste skiferie til Canada eller Japan-Magnus Iversen

Drømmer du om en skiferie ud over det sædvanlige? Udforsk Canadas berømte sneklædte
bjerge, lange pister og dybe champagnepudder eller Japans legendariske puddersne,
imødekommende kultur og fantastiske mad

Hos Snowminds skræddersyer vi din skiferie til Canada eller Japan, så du får præcis den
skiferie, du drømmer om. Vores team af skieksperter har sammenlagt over 50 sæsoners
erfaring og dermed et indgående kendskab til alle de bedste skiområder og skjulte perler, som
både Canada og Japan har at byde på. Den viden bruger vi til at finde den helt rigtige skiferie
for dig blandt vores nøje udvalgte destinationer.

Hos Snowminds er vi, udover at være specialister i at skræddersy skiferier, også verdens
største inden for uddannelse af skiinstruktører. Årligt sender vi over 1.000 instruktører ud på
deres livs oplevelse. Udover trygheden i at kunne møde vores repræsentanter uanset hvor du
skal på skiferie henne, så bruger vi den erfaring til at give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme.
Vores skiekspert Magnus Iversen vil tage dig på en uformel og spændende fortælling om
Snowminds, vores nøje udvalgte destinationer, og hvad der kendetegner en skiferie til Canada
og Japan.

 

 

Sal I - 35 pladser: 

12.20 – 12.50: Our World: Alaska med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen

Vi rejser til hjertet af Alaska, til området de lokale kalder ”The Last Frontier”. Fremme i Anchorage bevæger vi os rundt til Alaskas højdepunkter i en mindre bus. Vi har inkluderet alle de ting som er et ”must” i Alaska, såsom tur med vandfly, køretur i Denali National Park, sejltur i Kenai fjords National Park og meget mere. Der er maksimalt 10 deltagere med i hver gruppe, hvilket giver os en stor fleksibilitet og mulighed for mange anderledes oplevelser på rejsen. Du kan allerede nu læse mere om rejserne på www.ourworld.dk

Rejsebureauet OurWorld A/S blev etableret i 2005 og har gennem flere år arrangeret rejser til Nordamerika med maksimalt 10 deltagere.

14.20 – 14.50: Our World: Alaska med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen

Vi rejser til hjertet af Alaska, til området de lokale kalder ”The Last Frontier”. Fremme i Anchorage bevæger vi os rundt til Alaskas højdepunkter i en mindre bus. Vi har inkluderet alle de ting som er et ”must” i Alaska, såsom tur med vandfly, køretur i Denali National Park, sejltur i Kenai fjords National Park og meget mere. Der er maksimalt 10 deltagere med i hver gruppe, hvilket giver os en stor fleksibilitet og mulighed for mange anderledes oplevelser på rejsen. Du kan allerede nu læse mere om rejserne på www.ourworld.dk

Rejsebureauet OurWorld A/S blev etableret i 2005 og har gennem flere år arrangeret rejser til Nordamerika med maksimalt 10 deltagere.

 

15.40 - 16.10: Spies: Kan man holde ferie med god klimasamvittighed? 

Hvad er klima kompensation og hvordan gør det en forskel?

Spies fortæller om deres mange tiltag, som bringer balance i CO2 regnskabet, bidrager til projekter der, hvor vi holder ferie  og kommer samtidig med fem råd til den bæredygtige rejse.

Af:

Head of Sustainability i Thomas Cook Airlines, Kim Houmark Hansen 

Head of Communications, Spies, Lisbeth Nedergaard

 

 

 

 

 

 

 

SØNDAG DEN 20. OKTOBER

 

Sal B - 170 pladser:

11.00 - 11.30: Jysk Rejsebureau: Steffi Nørtoft Madsen og Mathias Kræpping Mouritsen, USA

Vi starter turen gennem det vestlige USA i englenes by, Los Angeles. Herfra går turen gennem Arizona, Utah og Nevada før vi igen ender i Californien ved charmerende San Francisco. Vi skal høre om de storslåede nationalparker Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Death Valley og Yosemite. Vi besøger også underholdningsbyen, Las Vegas, der er kendt for sine mange kasinoer, temahoteller og diverse andre aktiviteter.

Fra Los Angeles flyver vi ca. 5 timer mod Hawaiis smukke øer. Vi kommer forbi O'ahu, Hawaiis mest befolkede ø, hvor hovedbyen Honolulu ligger, med den verdenskendte strand Waikiki Beach. Herefter tager vi videre mod Kaua'i, Maui og Big Island, hvor vi nyder de flotte sandstrande i flere farver, snorkling med havskildpadder og djævlerokker samt udforsker Hawaiis vulkanaktivitet.

Vi glæder os til at se jer

Med venlig hilsen

Steffi Nørtoft Madsen og Mathias Kræpping Mouritsen

13.40 – 14.10: Gislev Rejser: Nordamerika & Caribien-Kirsten Skjold

Kom og hør om hele 11 af Gislevs fantastiske oversøiske rejser, når rejseproducent Kirsten Skjold tager dig med på en fængslende foredragsrejse fra Nordamerika – til Caribien. Kirsten er en entusiastisk foredragsholder, og fortæller på levende vis om Gislevs rejser til bl.a. Canada Vest, USA's Sydstater, Guadeloupe, De Vestindiske Øer og meget mere på dette spændende rejseforedrag. Rejseforedraget starter i Nordamerika med små appetitvækkere fra vores rejser: Canada Vest, Canada – Alaska med krydstogt, Canada – USA, New York, USA – The Best of The West, USA The Grand Tour og USAs Sydstater for fuld musik. Herefter fortætter vi med vores rejser til skønne Caribien med: Guadeloupe, Costa Rica, De Vestindiske Øer, Den Dominikanske Republik og Cuba – Caribiens Perle. Så hvad enten du er til snedækkede bjerge, stemningsfulde sydstater, pulserende storby, overdådig natur eller skønne hvide sandstrande, så er dette foredrag noget for dig. Tag med og lad dig inspirere til din næste oversøiske rejse.

14.20 – 14.50: Stjernegaard Rejser: Costa Rica – en verden af grønt

Dorte Mydtskov, Costa Rica-ekspert i Stjernegaard Rejser, fortæller om en bred vifte af rejser til Mellemamerikas grønne paradis. I Costa Rica tårner vulkanerne sig op, og uendelige tågeskove lokker til eventyr. Tukaner skræpper i trætoppene, vandfaldene bruser, og langs kysten breder skønne sandstrande sig, så langt øjet rækker.

Costa Ricas natur lægger med andre ord op til en aktiv ferie, og du kan opleve landet med dansk rejseleder i små grupper på 12-20 deltagere, eller alternativt på egen hånd, men med Stjernegaard i ryggen.

Mød os også på stand nr. 60 A og 61 A og få en snak med vores Costa Rica-specialister om jeres ønsker til en rejse til grønne Costa Rica.

Vi glæder os til at se jer.

Stjernegaard Rejser A/S

 

Sal C - 100 pladser:

11.00 - 11.30: Adventure Holidays: Canada - Naturperler på stribe - inkl. 6 dage på Vancouver Island. Ole Fryd Jensen.

Canada - Naturperler på stribe - en 18 dages rundrejse med 2 danske rejseledere.
Canada har meget at byde på og vi har sammensat en spændende og aktiv rundrejse. Stort
aktivitetsprogram med fokus på naturen og dyrelivet samt mulighed for flere gå og vandreture.
Turen starter i Vancouver som vi udforsker på cykel. Turen går videre til Vancouver Island i 6 dage
hvor naturen og dyrelivet er i højsædet. Vi skal bl.a. på hval- og bjørnesafari og bo et helt unikt sted
i naturen i 3 dage.
Et andet højdepunkt på turen er sejlturen fra Vancouver Island - Port Hardy til Prince Rupert - en 15
timers sejltur i Inside Passage. Vi fortsætter turen på tværs af Canada til The Rockies med stop i
Prince George.
Vi slutter turen i The Rockies og besøger Nationalparkerne Jasper, Lake Louise & Banff. Turen
slutter med to dage i Calgary.
Stort aktivitetsprogram med mulighed for flere vandre/gå ture.

 

 

Sal D - 80 pladser:

13.00 – 13.30: Vitus Rejser: Ekspeditionskrydstogt i Grønland & Diskobugten

Et skib med strømlinede former og en buttet stævn, kameraer på ankeret og en højeffektiv motor, der udnytter brændstoffet optimalt. Vitus Rejser kan som den første danske rejseudbyder sende sine gæster rundt i Grønland med det højteknologiske ekspeditionsskib Greg Mortimer.

 

Langs Grønlands vestkyst står de store oplevelser i kø for den rejsevante eventyrer, der holder af at være fysisk aktiv og opleve moder natur på nærmeste hold. Naturen her er nemlig helt uden sammenligning og rummer en rigdom af fascinerende historie. Det er ikke uden grund, at Grønland bliver mere og velbesøgt, og mulighederne for at sejle på ekspeditionskrydstogt er mange. Med Vitus Rejser bag roret i Grønland, er du sikret en rejseoplevelse, der tager hensyn til den sårbare, grønlandske natur og den virkelighed, at Grønland er en turistdestination, men også et land, der er stærkt påvirket af klimaforandringerne. For Vitus Rejser handler det om at skabe oplevelser, der indvirker så lidt som muligt på økosystemet. Derfor er det helt nye skib Greg Mortimer en vigtig del af rejsen, hvor skibets form og buttede stævn gør, at det bruger markant mindre energi på at skubbe sig igennem farvandet.

13.40 – 14.10: Albatros Travel: USA – vestkysten

Hjemsted for ikoniske skylines, enorme nationalparker, palmeklædte sandstrande og endeløse lige veje. I USA kan du vælge dit eget eventyr. Kør fx langs Route 66, oplev storslåede Rocky Mountains, og forlæng rejsen med en uge på Hawaii. Albatros har forfinet rejserne til USA gennem 20 år.

 

Sal F - 85 pladser:

11.00 - 11.30: Schønberg Musik & Rejser: USA’s flotteste nationalparker

En eventyrlige rejse, der kombinerer enestående oplevelser med bekvem rejseform : god bus, gode hoteller/moteller og nogle overnatninger på historiske lodges, midt inde i nationalparkerne!

Fra Rocky Mountains til Stillehavet er en rundrejse, der begynder i Denver og slutter i San Francisco. Gennem 10 nationalparker af afvekslende karakter arbejder vi os på små tre uger gennem den fantastiske natur. Coloradoplateuet er en enestående område, og i ti dage  koncenterer vi os om de store naturoplevelser i plateauets smukkeste nationalparker: Zion, Bryce, Capitol Reef, Arches, Canyonlands, og Grand Canyon.

Højdepunkter på turen er bl.a. Island-in-the-Sky distriktet af Canyonlands, Glacier Point i Yosemite og Sequoia nationalpark, solopgangstur i Grand Canyon,  – og sjælen beriges gennem to overnatninger på historiske Zion Lodge.  Turen ligger på et tidspunkt, hvor bjergpassene er snefrie og varmen ikke er for dominerende. Der er rige muligheder for vandring på denne tur – vi skal opleve naturen på tætteste hold!

 

Sal G - 100 pladser:

15.40 - 16.10: Once in a lifetime: Ø-hop i Caribien- Hanne Schwensen

Once in a lifetime arrangerer individuelle rejser til Caribien. Kom ind og hør om mulighederne for en ø-hop tur i det sydøstlige Caribien, der består af mere end 40 smukke og unikke øer - beboede som ubeboede. Området indbyder til at besøge flere øer og derved opleve flere forskellige kulturer. Øerne er kendt for deres fantastiske dykker- og snorkelsteder, den venlige befolkning og ikke mindst deres rom produktion. En ø–hopping tur bliver mere end blot et ophold på et hotel med  en hvid sandstrand. Der er mulighed for at kombinere daseferie med  aktivferie, store øer med små øer eller ophold på hotel og sejlads i en sejlbåd eller katamaran.  Hanne og Søren Schwensen har siden 1999 rejst i dette område og de kender alle øerne og deres muligheder.

Foredragsholder: Hanne Schwensen

 

Sal H - 65 pladser:

13.00 – 13.30: Profil Rejser: Canada - Rocky Mountaineer

Canada er perfekt for dig, der elsker en aktiv ferie med storslåede naturoplevelser. Canada består

af bjerge, søer, fjordlandskaber og en vildmark med et rigt dyreliv.

Vores rejsekonsulent og foredragsholder Mark beskriver naturen som postkortagtigt smuk - næsten uvirkelig. Han har været i Canada mange gange, men kun én gang har han oplevet landskaberne på en eksklusiv togrejse med Rocky Mountaineer. Det var en ganske særlig oplevelse, som han vil fortælle om på dette rejseforedrag. Som navnet antyder, er det en smuk togrejse gennem bjergkæden Rocky Mountains, der strækker sig over British Colombia og Alberta, og gennem områder i den canadiske vildmark man ellers ikke har adgang til på anden vis. På en togrejse med Rocky Mountaineer føler man sig som medlem af en aldeles eksklusiv klub. Lige fra man bliver mødt af flygelspil i ankomsthallen, inden der råbes ”all abooaaard!” til man sidder og spiser den berømte cinnamon scone med panoramaudsigt til naturen.

Hør Mark fortælle om sin oplevelse på denne helt unikke togtur i Canadas mest imponerende naturområder. 

 

13.40 – 14.10: Adventure Holidays: Yellowstone & Grand Canyon – Nationalparker på stribe. Ole Fryd Jensen.

Yellowstone & Grand Canyon – Nationalparker på stribe - en 20 dages rundrejse med 2 danske
rejseledere.
Vi har sammensat en fantastisk rejse til USA’s største Nationalparker samt State Parks.
Turen har mange højdepunkter, Nationalparkerne byder på spektakulære, flotte og meget forskellige
landskaber.
Vi starter turen i spillebyen Las Vegas – fortsætter til Valley of Fire State Park, Zion National Park,
Bryce Canyon National Park, den mægtige Grand Canyon National Park, Glen Canyon National Park,
Monument Valley National Park, Arches National Park og Dead Horse Point State park.
Vi stopper i Salt Lake City – Mormonernes hovedstad – her oplever vi den særlige stemning i byen.
Besøg i det flotte naturområde The Great Salt Lake, den store saltsø med øen Antilope Island.
Vi bliver introduceret til pionernes verden – ”The 49’ers” når vi kommer op til Jackson Hole.
Her kommer vi rigtigt til at opleve cowboyland.
Vi slutter vores tur i Nationalparkerne Grand Teton og Yellowstone. Udover flotte gå- og vandreture
i Nationalparkerne, bruger vi her tid på at se efter både grizzly, sort bjørn, elk, moose, ulve, bisoner,
bighorn sheep, ørne og andre fugle.
Vi får tid til at gå og vandre i alle National- og State parkerne for at opleve den enestående natur.

 

14.20 – 14.50: US Virgin Islands (de tidligere Dansk Vestindiske Øer): Hør om St Thomas, St John og St Croix v./ Turistdirektøren Mr. Boschulte 

US Virgin Islands, de tidligere Dansk Vestindiske Øer, som vi solgte til USA i 1917 er igen tilbage på det danske rejsemarked.

Turist direktøren Mr Boschulte kommer til Rejsemessen for at give en status på øerne som turist mål efter de to orkaner ramte øerne i 2017

Kom og hør om St Thomas, St John og St Croix.

 

Sal I - 35 pladser: 

11.00 - 11.30: CTO: Exploring the Caribbean – Attractions, Adventure & Pure Escape

(Dette foredrag afholdes på engelsk)

An Introduction to the Caribbean, including the amazing and exciting options available to each visitor.  Each island and country has its own unique identity offering something for everyone – from adventure to romance, natural beauty or complete escape. Come and Learn more about this wonderful region.

 

11.40 – 12.10: OurWorld: Alaska med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen.

Vi rejser til hjertet af Alaska, til området de lokale kalder ”The Last Frontier”. Fremme i Anchorage bevæger vi os rundt til Alaskas højdepunkter i en mindre bus. Vi har inkluderet alle de ting som er et ”must” i Alaska, såsom tur med vandfly, køretur i Denali National Park, sejltur i Kenai fjords National Park og meget mere. Der er maksimalt 10 deltagere med i hver gruppe, hvilket giver os en stor fleksibilitet og mulighed for mange anderledes oplevelser på rejsen. Du kan allerede nu læse mere om rejserne på www.ourworld.dk

Rejsebureauet OurWorld A/S blev etableret i 2005 og har gennem flere år arrangeret rejser til Nordamerika med maksimalt 10 deltagere.

13.00 – 13.30: OurWorld: Alaska med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen.

Vi rejser til hjertet af Alaska, til området de lokale kalder ”The Last Frontier”. Fremme i Anchorage bevæger vi os rundt til Alaskas højdepunkter i en mindre bus. Vi har inkluderet alle de ting som er et ”must” i Alaska, såsom tur med vandfly, køretur i Denali National Park, sejltur i Kenai fjords National Park og meget mere. Der er maksimalt 10 deltagere med i hver gruppe, hvilket giver os en stor fleksibilitet og mulighed for mange anderledes oplevelser på rejsen. Du kan allerede nu læse mere om rejserne på www.ourworld.dk

Rejsebureauet OurWorld A/S blev etableret i 2005 og har gennem flere år arrangeret rejser til Nordamerika med maksimalt 10 deltagere.

 

 

13.40 – 14.10: C&C Travel: Costa Rica – naturelskerens paradis

Hvis grønt er godt for øjet, får du det vist ikke bedre, end når du besøger Costa Rica! Landet byder på helt vidunderlig natur, og på én og samme rejse kan du nemt opleve både regnskove, vulkaner og skønne, caribiske strande. Samtidig lever her så mange sjældne og smukke dyr, at du lige så godt kan opgive at tælle. Vi vil gerne fortælle mere om vores egne favoritoplevelser i Costa Rica, så du forhåbentlig kan blive inspireret til selv at tage ud at opleve naturen og den tilbagelænede stemning, du finder her. Kom og hør mere om at opleve regnskoven oppefra på hængebroer og i svævebaner, find ud af, hvilke af Costa Ricas strande, der lige er noget for dig, og bliv klogere på, hvor du kan møde tukaner, dovendyr, søkøer, skildpadder og brøleaber!