Aktiviteter, tilbud og konkurrencer på messen

Denne side opdateres den 1/8 2021. Nedenstående er aktiviteter fra 2019.

Her kan du læse om nogle af de mange aktiviteter på de forskellige stande på Rejsemessen for Kvalitetsrejser.

SPAR 50% på billetten og betal kun 60,- pr. person ved at klikke HER  

VIND et gavekort på 20.000 kroner 

Mød Nyhavn Rejsers eksperter, der kan give inspiration, fortælle om deres egne erfaringer og ikke mindst skræddersy kvalitetsrejser til hele verden ud fra netop dine drømme. Pluk dine egne rejsedrømme på standen og lad det være udgangspunkt for en snak. Deltag i konkurrencen om et gavekort på 20.000 kr.  Og hent den nye udgave rejsemagasinet Passion.

 

Vind et lækkert rejsesæt

Kom og mød Profil Rejser på stand 50B + 60B + 61B
Hos Profil Rejser kan du tage dit feriebillede ved vores fotovæg og prøve lykken i Profil Spillet. Her er du med i lodtrækningen om præmier fra vores gavepulje, hvor du bl.a. kan vinde et lækkert kuffertsæt fra Delsey, 2 x kabinekufferter m. Profil Rejser logo samt 2 x flybilletter fra Kbh-Phuket t/r inkl. bagage, mad/drikke på flyet, to overnatninger i Phuket og transport fra lufthavn til hotel t/r.

Udover, at vi står klar med en masse rejseinspiration og gode messetilbud, uddeler vi også en Profil Rejser goodiebag til de første 200 gæster på vores stand - både lørdag og søndag.

Foredrag fra Profil Rejser
Profil Rejsers dygtige rejseeksperter bidrager med spændende rejseforedrag både lørdag og søndag. Glæd dig til blive inspireret om de arktiske destinationer Færøerne og Grønland, den spændende Rocky Mountaineer togrejse i Canada samt fordelene ved at rejse til søs ombord på et krydstogtskib. Find tidspunkter i programmet.

 

Messerabat SPAR op til 5.000,- hos Store Verden

Igen i år er Store Verden klar på messen for kvalitetsrejser i Øksnehallen, stand 133. Kom forbi vores stand og hør mere om Danmarks bedste og mest populære safarirejse til egen lodge i Sydafrika. Vi har afrejse hver tirsdag hele året rundt og som altid vil der på messen være store rabatter på udvalgte afgange med besparelser på op til 5.000,- per person. På gensyn i Øksnehallen i uge 42. Billede hertil også vedlagt!

 

Vind et rejsegavekort! - Kom og mød Ruby Rejser på stand 62B

På stand 62B står Ruby Rejser klar til en god snak om alle vores aktivferier, kulturrejser og ekspeditionsrejser. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort.

 

VIND en rejse for 2 til Jordan

Konkurrence på stand 102A - Williams World Tours

Kom og mød Williams World Tours på stand 102A og deltag i konkurrencen, hvor du kan vinde en ekslusiv rejse for 2 personer til Jordan. 

 

Mød en bus

I weekenden har fire af vores udstillere; Albatros Travel, Best Travel, Gislev Rejser og Vitus Rejser valgt at sætte lidt mere fokus på deres 4- og 5-stjernede busser.

Foran Øksnehallen og ved siden af CPH Conference, vil der være parkeret seks busser i alt, som vores gæster kan få en smagsprøve på.

 

Få et magasin

De første 10.000 gæster modtager en gratis udgave af Rejsemagasinet Vagabond til en værdi af kroner 80.

Læs mere ved at klikke HER

 

Få en guide

til en mere bæredygtig rejse

De første 10.000 gæster modtager en gratis guide til mere bæredygtighed på rejsen

 

 

 Læs mere ved at klikke HER