SPAR 50%

 

>>>KØB BILLET<<<

 

Velkommen til Rejsemessen for Kvalitetsrejser

Entrepris: 120,- pr. person

SPAR 50% på din entrebillet: Køb din billet ved at klikke HER og spar 50% 

NB! Børn og unge under 14 år kommer gratis ind sammen med en voksen.

NB! NB! Vi kan scanne dine billetter fra din skærm, hvis du har en smartphone, så du ikke behøver at printe billetterne ud. 

 

ÅBNINGSTIDER 

Lørdag den 22. oktober: Kl. 10.00 - 17.00
Søndag den 23. oktober: Kl. 10.00 - 16.00
 

ADRESSE

Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV.

 

5 TIPS TIL EN BEDRE OPLEVELSE

1. Bil og parkering

Der er 500 P-pladser ved Lokomotivværkstedet. Husk at købe din P-billet.

NYHED I 2022: Sammen med Vitus Rejser og Best Travel stiller vi shuttle busser til rådighed som kører fra Københavns Hovedbanegård (HB) til og fra Lokomotivværkstedet (LV). Opsamling på Hovedbanegården bliver på Banegårdspladsen. 

Afgang fra HB hver hele og halve time fra klokken 10.00 til og med klokken 15.00. Afgang fra LV fra 10.40 til og med klokken 16.40.


2. S tog: Stå af på Hovedbanegårsen og tag videre med Shuttle bus til Lokomotivværkstedet, eller Stå af på Dybbølsbro station og gå cirka 1.000 meter til Lokomotivværkstedet

Læs mere på 
www.rejseplanen.dk 

3. Foredrag
Der er begrænset antal pladser i de fire foredragssale. Hvis der er et foredrag du brænder for at høre, så sørg for at komme præcis, når dørene til salen åbnes. Se hele foredragsprogrammet ved at klikke HER

4. Garderobe
Ved indgangen ligger en bemandet garderobe. Det koster 20,- pr. person at hænge overtøjet.

5. Opdateringer
Der løber altid mange nyheder ind fra udstillerne i løbet af de sidste 14 dage.
De nyheder er tilgængelige på denne portal. Klik ind på denne side og klik på menupunktet ”Messer” og vælg "Rejsemessen for Kvalitetsrejser" for de seneste opdateringer.

 

Force Majeure

Hvis Rejsemessen for Kvalitetsrejser bliver lukket af offentlige autoriteter, force majeure, strejke eller andre omstændigheder udenfor Vagabonds kontrol og hvis det direkte gør at Rejsemessen for Kvalitetsrejser skal afholdes på et andet tidspunkt, bliver flyttet eller aflyst, så er Rejsemagasinet Vagabond ApS under ingen omstændigheder ansvarlig for udgifter eller omkostninger for gæsterne. Rejsemagasinet Vagabond ApS refunderer solgte billetter i tilfælde af force majeure, men godskriver dem hellere, så de kan benyttes ved en senere lejlighed.