Rejseeksperter

På denne side finder du nogle af de Rejseeksperter der vil være til stede på Rejsemessen for Kvalitetsrejser.

Siden opdateres løbende.

 

Greenland Travel - Stand 54

Kathrine Nørgaard Nielsen
Travel & Operations Coodinator

Kathrine besøgte for første gang Grønland i 2018, hvor hun faldt pladask for Ilulissat og den grønlandske natur. Kathrine er ansat i vores leisure-afdeling og sidder med ansvaret for afvikling af afdelingens skræddersyede rejser.

 

Lars Thorning Madsen
Rejsekonsulent | Skræddersyede rejser

Lars har igennem 30 år haft arbejdsmæssig fokus på Grønland. Lars har boet i Grønland og rejst landet rundt på kryds og tværs. Lars både skræddersyer og fortæller gerne om vores rejser. Ønsker du en rejse til Lapland, så sidder Lars også klar til at hjælpe dig med det.

 

Tina Ravn Lauritsen
Rejsekonsulent | Skræddersyede rejser

Tina er født og opvokset i Grønland. Hun har arbejdet i rejsebranchen i hele sit voksne liv, og kender Grønland som sin egen baglomme. Tina elsker at hjælpe folk med deres drømmerejse til verdens smukkeste land.

 

Ajaana Olsvig Kristjansdottir
Vores helt egen trainee

Den 1. august startede vores trainee, Ajaana. Vi er meget stolte over at kunne tilbyde et trainee-forløb med fokus på rejsebranchen. Ajaana starter i vores erhvervsafdeling i Nuuk og herefter skal hun videre rundt i vores virksomhed, bl.a. til København, i vores leisure- og marketingafdelinger og økonomifunktion. Traineeforløbet afsluttes med en periode i Ilulissat. Hele forløbet skal afsluttes med hovedopgave for et af vores to forretningsspor, erhverv eller leisure.

 

 

Panorama Travel - Stand 17

Søren Bonde
Søren Bonde er direktør og partner i Panorama Travel og rejseleder i bl.a. Iran, Centralasien og Sydsudan. Han har rejst intensivt i over 90 lande og har specialiseret sig i en lang række destinationer. Han har en forkærlighed for Silkevejens kulturhistorie, stammefolk samt afkroge af verden, som sjældent besøges. Søren udvikler nye rejsemål og skræddersyr tilbud til eksotiske destinationer.

På messen holder Søren foredrag om Armenien, Georgien og Pakistan.

Søren er tilgængelig lørdag og søndag 10 - 17.

 

Rasmus Nielsen
Rasmus er medstifter og medejer af Panorama Travel. Han har arbejdet i rejsebranchen i snart 15 år og har ledet utallige rejser til bl.a. Europa og Asien. 

Med en faglig baggrund som biolog, arbejde som anerkendt zoolog, og ligeledes som rejseleder har han stor indsigt i naturrejser. Rasmus lever for at levere gode faglige historier om naturen, formår at give faglig indsigt til medrejsende på en levende og interessant måde. Han har derudover stor interesse i bæredygtighed, bevarelse og ansvarlig turisme. 

Rasmus er tilgængelig lørdag og søndag 10 – 17.

 

Morten Svane
Morten stiftede i 2015 Bifrost Rejser, som i 2020 gik sammen med Panorama Travel. Morten elsker at rejse, og har rejst i over 100 lande, hvilket er mere end halvdelen af verdens lande.

Morten har udviklet rejser til hele verden og hans interesse for politik og kultur skinner igennem i hans rejser. Der er altid et fokus på at blive lidt klogere undervejs. Morten startede med at planlægge rejser på hans universitetet. I 5 år arrangerede han sammen med medstuderende studieture.

Morten er tilgængelig lørdag og søndag 10 – 17.

 

 

Safari Eksperten - Stand 25

Sofie M. Nielsen
Ønsker du hjælp til at få planlagt den perfekte rejse? Sofie er meget berejst, og deler gerne ud af sine erfaringer. Hun sidder til daglig klar til at skræddersy din rejse. Derudover tager Sofie sig af vores online-og sociale platforme. Sofie elsker kultur, autentiske oplevelser og aktiv ferie.

 

Tina Jeppesen
Som rejsende har Tina mere end 50 lande på sit CV, men specielt Afrika har en stor plads i hendes hjerte. Tina har arbejdet i rejsebranchen siden 1991, og det er siden blevet til et hav af rejser til det afrikanske kontinent, hvor hun blandt andet har besøgt Sydafrika, Namibia, Swaziland, Mozambique, Madagaskar, Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania, Kenya, Uganda og Mauritius. Tina er ligeledes ansvarlig for vores rejser til Indien.

 

Ulla B. Fregerslev
Ulla har været i rejsebranchen siden 1978, og har stor erfaring med salg og produktudvikling. Hun har rejst intensivt i en lang række afrikanske lande og har i årenes løb blandt andet besøgt Sydafrika, Swaziland, Namibia, Botswana, Kenya, Tanzania, Mozambique, Zimbabwe og Zambia.

Ulla holder foredrag lørdag d. 22 oktober kl. 13.40 og søndag d. 23 oktober kl. 13.00 i sal A.

 

 

Spain is More - Stand 75

Spain is More stiller i stærkeste opstilling. Virginia (tv) er spansk og ejer selskabet sammen med Rasmus (mf). De startede firmaet i 2009 i León i Nordspanien. Herfra har de siden arrangeret massevis af kør-selvrejser, pilgrimsrejser, togrejser og meget andet. Irene (th) har ligeledes et enormt kendskab til Nordspanien og tilsammen er vi sikre på, at vi kan tilbyde en ferie i Nordspanien efter dine helt specifikke ønsker.

Rasmus holder foredrag om Caminoen lørdag d. 22 oktober kl. 12.20 i Sal D. Få svar på de spørgsmål du måtte sidde inde med. Vi glæder os til at se dig.

 

 

TravelLife

Katarina Mancama
Travelife for rejsebureauer er det førende internationalt anerkendte trænings-, ledelses- og certificeringsprogram for bæredygtighed i turisme med over 1.000 medlemmer fra 100 lande og med støtte fra over 40 nationale og regionale rejseforeninger.

Katarina har i mere end 15 år arbejdet med bæredygtig turisme.

 

 

Travellitza - Stand 71

Charlott Litza
Charlott er stifter og administrerende direktør hos Travellitza.

Charlott har rejst og boet på Kreta, siden hun var 14 og har senere også kastet sin kærlighed og bosat sig på den Dominikanske Republik. Hun kender alle de unikke steder på destinationerne og rådgiver på bedste vis, hvilket giver en service og kvalitet ud over det sædvanlige og bedst af alt den personlige service.

Charlott er tilgængelig lørdag og søndag 10 - 17 og afholder foredrag lørdag d. 22 oktober i sal A kl. 12.20.

 

 

Vitus Rejser - Stand 23

Bo Wolf Andreasen
Bo Wolf Andreasen har været rejseleder gennem mere end 30 år med særlig fokus på rejserne til Nordkap og Lofoten. Bo er kendt for give sine gæster et unik indblik i historien, naturen og kulturen.

Bo afholder foredrag lørdag d. 22 og søndag d. 23 oktober i sal A kl. 11.00.

 

Michael Kaidin Frederiksen
Michael Kaidin Frederiksen er historiker, underviser og ekpertrejseleder hos Vitus Rejser med erfaring fra et utal af flodkrydstogter. For Michael ligger de gode rejseoplevelser både i de kendte seværdigheder, i den levende hverdag og de små detaljer, der gemmer sig i krogene.

Michael afholder foredrag lørdag d. 22 og søndag d. 23 oktober i sal B kl. 11.40.

 

Younes Rejser - Stand 47

Dorthe Younes 
Ejer og medstifter af Younes Rejser. Dorthe elsker at opfylde rejsedrømme, og det vil typisk være hende du møder i telefonen, når du ringer og tager en snak om, hvor din rejse skal gå hen. Hun arbejder på kontoret i Dragør, men ynder at besøge de mange destinationer der er på programmet hos Younes Rejser. Dorthe har mere en 10 års erfaring med at lave specielle rejser og er god til høre dine behov, når netop dine ønsker skal opfyldes.

 

Osama Younes
Ejer og medstifter af Younes Rejser. Osama har mere end 30 års erfaring i rejsebranchen og startede sin karriere i Egypten, hvor han er født og opvokset. Han har arbejdet med danske turister i Egypten, og det var derfor naturligt at åbne Younes Rejser med Dorthe. Siden er der kommet mange destinationer til, og da han er specielt god til at skabe kontakter, er det typisk ham, der vil finde de fabelagtige priser, når du skal rejse. Osama nyder også at besøge hele verden, især hvis det kan føre en ny destination med sig.